Βρέθηκε το σημείωμα αυτοκτονίας της πρώην συντρόφου του Τζιμ Κάρεϊ

Βρέθηκε το σημείωμα αυτοκτονίας της πρώην συντρόφου του Τζιμ Κάρεϊ Facebook Twitter
0

Ο θάνατος της πρώην συντρόφου του Jim Carrey, Cathriona White σόκαρε τον κόσμο του Χόλιγουντ.

Το RadarOnline.com αποκαλύπτει σήμερα, από πηγές κοντά στη νεαρή make up artist, ότι πριν αποφασίσει να δώσει τέλος στη ζωή της από υπερβολική δόση χαπιών, έγραψε ένα σπαρακτικό σημείωμα αυτοκτονίας που εξηγεί την τρομακτικό απόφασή της - κάνοντας παράλληλα και μια οδυνηρή εξομολόγηση στον ηθοποιό.

Σύμφωνα με την πηγή που διάβασε το σημείωμα, περειέχονταν σ' αυτό οι φράσεις: «Τζιμ, σ 'αγαπώ. Σε παρακαλώ συγχώρεσε με. Δεν είμαι για αυτόν τον κόσμο».

Σύμφωνα πάντα με το RadarOnline.com, η ίδια πηγή ανέφερε ότι μέσα στο σημείωμα, η  νεαρή γυναίκα έκανε έκκληση στον 53χρονο Carrey, να "προσέξει" την ταφή της και να δώσει τα πράγματά της στην οικογένειά της.

«Ο Jim έχει μεγάλη καρδιά. Πλήρωσε όλα τα έξοδα και συνεχίζει να ασχολείται με όλες τις λεπτομέρειες της κηδείας» είπε η πηγή στο RadarOnline.

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM