Nέα αποκάλυψη: Παντρεμένη ήταν η πρώην σύντροφος του Τζιμ Κάρεϊ που αυτοκτόνησε

Nέα αποκάλυψη: Παντρεμένη ήταν η πρώην σύντροφος του Τζιμ Κάρεϊ που αυτοκτόνησε Facebook Twitter
0

Συνεχείς ανατροπές προκύπτουν στην υπόθεση της αυτοκτονίας της πρώην συντρόφου του Τζιμ Κάρει Cathriona White. Μετά την πληροφορία ότι τα χάπια τα οποία βρέθηκαν στο κομοδίνο της ήταν γραμμένα στο ψευδώνυμο του διάσημου κωμικού τώρα αποκαλύπτεται ότι η White ήταν παντρεμένη,  όπως επιβεβαιώθηκε από το Γραφείο που εξετάζει την υπόθεση στο Λος Άντζελες.

Ακόμα δεν έχει αποκαλυφθεί η ταυτότητα ή οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τον σύζυγο της 28χρονης αλλά υπάλληλος του Γραφείου είπε στο Hollywood Reporter ότι πράγματι "μεταξύ της οικογένειας περιλαμβάνεται και ένας σύζυγος. Εμείς δεν θα δώσουμε δημοσίως περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την οικογένεια, αλλά είναι καταχωρημένη ως παντρεμένη».

Ατομο της περιβάλλοντος της White ανέφερε ότι θα κινούσε διαδικασίες διαζυγίου το Δεκέμβριο.

Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με τις αρχές,  τέσσερα διαφορετικά είδη χαπιών (Ambien, Percocet, Zofran και προπρανολόλη) κατανάλωσε η 28χρονη τη μοιραία ημέρα. 

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM