Η οικογένεια του Ρόμπιν Γουίλιαμς έφτασε σε συμβιβασμό για την αξίας 100 εκατ. περιουσία του

Η οικογένεια του Ρόμπιν Γουίλιαμς έφτασε σε συμβιβασμό για την αξίας 100 εκατ. περιουσία του Facebook Twitter
0

H χήρα του Ρόμπιν Γουίλιαμς, Σούζαν Σνάιντερ Γουίλιαμς, και τα τρία ενήλικα παιδιά του από προηγούμενους γάμους, Zachary, Zelda και Cody, μόλις ολοκλήρωσαν την μακρά νομική διαμάχη τους για την ύψους 100 εκατομμυρίων περιουσία του ηθοποιού.

Μετά τον πρόωρο θάνατο του πατέρα τους, τον Αύγουστο του 2014, τα παιδιά του Ουίλιαμς είχαν οριστεί ως οι κληρονόμοι των περιουσιακών του στοιχείων μεταξύ των οποίων ήταν και χιλιάδες προσωπικά του αντικείμενα. Αλλά, ο ηθοποιός είχε συμπεριλάβει στη διαθήκη του μια διάταξη για λογαριασμό της Σνάιντερ, την οποία παντρεύτηκε το Οκτώβριο του 201, σύμφωνα με την  οποία θα έμενε για το υπόλοιπο της ζωής της στο σπίτι τους στο Tiburon της Καλιφόρνια.

 

Η Σνάιντερ ισχυριζόταν ότι δεν λάμβανε αρκετά χρήματα για να διατηρήσει το έξι-υπνοδωματίων σπίτι στην Καλιφόρνια, όπου ζούσε με τον σύζυγό της πριν από το θάνατό του. Εν τω μεταξύ, τα παιδιά του έκαναν λόγο για προσβολή από πλευρά της μητριάς τους η οποία προσπαθούσε να αλλάξει τους όρους της διαθήκης του πατέρα τους.

Αν και οι ακριβείς όροι του νέου συμβιβασμού δεν αποκαλύφθηκαν, οι δικηγόροι της Σνάιντερ δήλωσαν πως πλέον θα λαμβάνει επαρκή οικονομική στήριξη και τους απαραίτητους πόρους για να συνεχίσει να ζει στο σπίτι εφ' όρου ζωής και πως ο Zachary, η Zelda και ο Cody Williams θα κληρονομήσουν τελικά την ιδιοκτησία.

"Αν και είναι δύσκολο να αναφερόμαστε σε αυτή την εξέλιξη ως μια νίκη, δεδομένου ότι προέρχεται από μια μεγάλη απώλεια είμαι βαθιά ευγνώμων προς τον δικαστή για συνδρομή του στην επίλυση των θεμάτων αυτών," αναφέρει η Σνάιντερ η οποία σύμφωνα με την απόφαση θα μπορεί να κρατήσει τα αντικείμενα συναισθηματικής αξίας που ζήτησε όπως κάποια γαμήλια δώρα, ρούχα και το αγαπημένο ρολόι του ηθοποιού.

Τα παιδιά του ηθοποιού που λαμβάνουν το μεγαλύτερο κομμάτι της περιουσίας θα κληρονομήσουν επίσης τα βραβεία του, τα οποία είναι 6 Χρυσές Σφαίρες, το βραβείο Όσκαρ, τα Emmy και τα Grammy με τα οποία έχει τιμηθεί όσο ζούσε ο Ρόμπιν.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM