Ο Έλτον Τζον απάντησε υπέροχα στη φάρσα με τον Πούτιν

Ο Έλτον Τζον απάντησε υπέροχα στη φάρσα με τον Πούτιν Facebook Twitter
0
Ο Έλτον Τζον απάντησε υπέροχα στη φάρσα με τον Πούτιν Facebook Twitter

Ο Βρετανός τραγουδιστής Έλτον Τζον έχει γίνει το πρόσωπο της εβδομάδας καθώς μέσα σε λίγες μόνο ώρες έγινε από επίτιμος καλεσμένος του Πούτιν, θύμα φάρσας.

Ωστόσο σήμερα δήλωσε ότι είναι "ευτυχής" για την πλάκα που του έστησαν δύο Ρώσοι κωμικοί που τον έπεισαν ότι συνομιλούσε με τον Βλαντίμιρ Πούτιν, εφόσον το επεισόδιο αυτό βοηθήσει να δοθεί δημοσιότητα στις διακρίσεις που υφίστανται οι ομοφυλόφιλοι.

Ο Βλαντίμιρ Κρασνόφ και ο Αλεξέι Στολιάροφ αποκάλυψαν ότι έκαναν φάρσα στον Έλτον Τζον: του τηλεφώνησαν και ο ένας παρίστανε τον Ρώσο πρόεδρο ενώ ο άλλος τον διερμηνέα του, με αφορμή τη δήλωση που είχε κάνει ο 68χρονος τραγουδιστής ότι θέλει να μιλήσει με τον Πούτιν για τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων. Αμέσως μετά ο Έλτον Τζον ανάρτησε στον λογαριασμό του στο Instagram μια φωτογραφία του Πούτιν και τον ευχαρίστησε για τη συνομιλία.

Προς μεγάλη του έκπληξη, ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου διέψευσε ότι υπήρξε ποτέ οποιαδήποτε επαφή του Ρώσου προέδρου με τον τραγουδιστή. "Οι φάρσες έχουν πλάκα. Η ομοφοβία όμως δεν είναι αστεία", έγραψε ο Τζον στο Instagram στη λεζάντα που συνόδευε τη φωτογραφία ενός ακτιβιστή των ΛΟΑΤ δικαιωμάτων που είχε χτυπηθεί στη Ρωσία. "Αγαπώ τη Ρωσία και η πρότασή μου να μιλήσω με τον πρόεδρο Πούτιν για τα δικαιώματα των ΛΟΑΤ (λεσβίες, ομοφυλόφιλοι, αμφισεξουαλικοί και τρανσέξουαλ) ισχύει. Πάντα θα υπερασπίζομαι αυτούς που υφίστανται διακρίσεις", τόνισε. "Αν αυτό το ατυχές περιστατικό βοήθησε να δοθεί μια ώθηση για να ριχθεί φως σε αυτό το ζήτημα, τότε χαίρομαι που μου έκαναν φάρσα", πρόσθεσε. Στο τηλεφώνημα, διάρκειας 11 λεπτών, ο Έλτον Τζον ακούγεται να συζητά με τον "Πούτιν", μέσω του διερμηνέα, μια ενδεχόμενη επίσκεψή του στη Μόσχα. "Πείτε του οτι με τιμά υπερβολικά που μου τηλεφώνησε. Είναι ένα μεγάλο προνόμιο να μπορώ να μιλώ με κάποιον από τους σημαντικότερους ανθρώπους σε όλον τον κόσμο. Είναι φανταστικό", δηλώνει ο τραγουδιστής.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

14ο ATHENS OPEN AIR FILM FESTIVAL

Πολιτισμός / Athens Open Air Film Festival: Επιστρέφει με εξαιρετικές ταινίες και υπαίθριες προβολές σε όλη την πόλη

Τσάι στη Σαχάρα, Zodiac, 12 Πίθηκοι, The Truman Show, Η Νύχτα του Κυνηγού, Moonstruck, μια ολονυχτία τρόμου, ένα full moon sleepover, αλλά και Ντελόν, Τριφό, Κασσαβέτης, Ντε Πάλμα: Αυτό είναι το πλήρες πρόγραμμα του 14ου Athens Open Air Film Festival powered by ΔΕΗ.
NEWSROOM
«Ξαφνικά φέτος το καλοκαίρι» με 12 κλασικές ταινίες και μια μεγάλη πρεμιέρα

Πολιτισμός / «Ξαφνικά φέτος το καλοκαίρι» με 12 κλασικές ταινίες και μια μεγάλη πρεμιέρα

Η αγαπημένη εβδομάδα θερινών προβολών επιστρέφει και φέτος στη Ριβιέρα των Εξαρχείων με ένα προσεκτικά επιλεγμένο πρόγραμμα που περιλαμβάνει ταινίες που έχουν χρόνια να παιχτούν στη μεγάλη οθόνη.
NEWSROOM
Η Σελίν Ντιόν αποκάλυψε πως έπαιρνε μία σχεδόν θανατηφόρα δόση ηρεμιστικών: «Δεν ήξερα ότι θα μπορούσε να με σκοτώσει»

Πολιτισμός / Η Σελίν Ντιόν αποκάλυψε πως έπαιρνε σχεδόν θανατηφόρα δόση ηρεμιστικών: «Δεν ήξερα ότι θα μπορούσε να με σκοτώσει»

Η αποκάλυψη της Σελίν Ντιόν σχετικά με τη μεγάλη δόση ηρεμιστικών που έπαιρνε ώστε να αντιμετωπίσει τα συμπτώματα της αυτοάνοσης ασθένειας
NEWSROOM