Κιθ Ρίτσαρντς: Θέλω οι κόρες μου να σνιφάρουν τις στάχτες μου

Κιθ Ρίτσαρντς: Θέλω οι κόρες μου να σνιφάρουν τις στάχτες μου Facebook Twitter
3

Το 2007 είχε πει ότι είχε σνιφάρει τις στάχτες του πατέρα του και μετά το σάλο που προκλήθηκε έσπευσε να υποστηρίξει ότι αστειεύτηκε θέλοντας να τονίσει το πόσο δεμένος ήταν με τον πατέρα του.

Τώρα όμως ο Κίθ Ρίτσαρντς επανέρχεται με παρόμοιες δηλώσεις που προκαλούν σάλο, «παίζοντας» αυτή τη φορά με τις δικές του στάχτες.

Ο θρυλικός κιθαρίστας των Rolling Stones ξαναχτύπησε λέγοντας ότι θα ήθελε οι κόρες τους να σνιφάρουν τις στάχτες του. «Θα τους δώσω και ένα καλαμάκι…», είπε ο 71χρονος σταρ στην Mirror, σύμφωνα με την Guardian.

Ο Ρίτσαρντς έχει τέσσερις κόρες και έναν γιο και εκτός από το παίξιμο της κιθάρας του είναι διάσημος και για την κατάχρηση ουσιών όλα αυτά τα χρόνια. Αποφάσισε να κόψει τα ναρκωτικά μετά από ένα πέσιμο που είχε από κοκκοφοίνικα στα νησιά Φίτζι που του προκάλεσε θρόμβο στον εγκέφαλο.  

Στις 18 Σεπτεμβρίου πρόκειται να παρουσιαστεί το νέο σόλο άλμπουμ του και ένα ντοκιμαντέρ για τη ζωή του, κάτι που ίσως να δικαιολογεί αυτές τις δηλώσεις.

Πολιτισμός
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

2 σχόλια
Αυτό λέγεται "λατρεύω να τον μισώ".Κάποιος κάνει ή είναι κάτι που εμείς δεν έχουμε το θάρρος να κάνουμε ή να γίνουμε.Αυτό μας κάνει να τον αγαπάμε και να τον μισούμε ταυτόχρονα.Οι καλλιτέχνες το γνωρίζουν αυτό και το αξιοποιούν κατάλληλα με δηλώσεις ή και πράξεις ακόμη,ώστε και να έχουν την προσοχή του κόσμου(=χρήμα)και να αυξάνεται και η βάση των θαυμαστών τους(=χρήμα)!Δεν είναι τυχαίο,π.χ,που οι κακοί στις ταινίες είναι ιδιαιτέρως αγαπητοί. Ταυτίζεται ο μέσος θεατής μαζί τους,επειδή θα ήθελε πάρα πολύ να είναι κι αυτός το ίδιο κακός,αλλά δεν έχει το θάρρος.