ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

O Rowan Atkinson γιορτάζει τα 25 χρόνια του Mr. Bean στο Παλάτι του Μπάκινγκχαμ

O Rowan Atkinson γιορτάζει τα 25 χρόνια του Mr. Bean στο Παλάτι του Μπάκινγκχαμ Facebook Twitter
0

Ο εμβληματικός κωμικός χαρακτήρας, που έκτισε με μαστοριά ο ταλαντούχος ηθοποιός Rowan Atkinson, κι ο οποίος κατάφερε να συμπυκνώσει όλες τις νευρώσεις του μοντέρνου Βρετανού σε έναν τύπο που ισορροπεί μεταξύ σουρεαλισμού, παράνοιας και ιδιοφυίας, γιόρτασε με έναν μοναδικό τρόπο τα 25α γενέθλια από την εμφάνιση του.

Αναπαράγοντας μια από τις πιο αστείες σκηνές από τη σειρά Mr. Bean, ο Rowan Atkinson, συνοδεία αστυνομικών και του μικρού του αρκούδου, κατέφθασε την Παρασκευή, στην πλατεία έξω από το παλάτι του Μπάκινγχαμ -κυριολεκτικά- πάνω στο χαρακτηριστικό του Μίνι Κούπερ που στο πλάι είχε τυπωμένο το hashtag #MrBean25.

O Rowan Atkinson γιορτάζει τα 25 χρόνια του Mr. Bean στο Παλάτι του Μπάκινγκχαμ Facebook Twitter

Το σόου, δημιουργήθηκε το 1990 και έτρεξε για συνολικά 5 σεζόν, έως το 1995, και ενέπνευσε μια σειρά animation, ενώ ακολουθήθηκε κι από δύο ταινίες μεγάλου μήκους που γνώρισαν σχετική επιτυχία, με πρωταγωνιστή τον Atkinson.

Παρακολουθήστε τα βίντεο με την επεισοδιακή εμφάνιση του Βρετανού κώμικού:

Yesterday, Mr. Bean rolled up to Buckingham Palace on top of his mini to celebrate the show's 25th anniversary.

Posted by AJ+ on Saturday, September 5, 2015
Πολιτισμός
0

ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

20ή Διεθνής Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης

Πολιτισμός / Η Διεθνής Έκθεση Βιβλίου επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη από τις 16 έως τις 19 Μαΐου

Το 10ο Φεστιβάλ Νέων Λογοτεχνών και το νέο, πρωτοποριακό Poetry Black Box, το 8ο Φεστιβάλ Μετάφρασης, το 3ο Βραβείο Νέων Σχεδιαστών Βιβλίου, αφιερώματα και πολλές ακόμα συναρπαστικές συναντήσεις στην 20ή ΔΕΒΘ.
NEWSROOM
Το περιοδικό Monocle επέλεξε τους Point Supreme ως το καλύτερο αρχιτεκτονικό γραφείο για έργα κατοικίας στον κόσμο.

Πολιτισμός / Το Monocle επέλεξε τους Αθηναίους Point Supreme ως το καλύτερο αρχιτεκτονικό γραφείο για έργα κατοικίας στον κόσμο

Στην ίδια λίστα που περιλαμβάνει 50 βραβεία για ανθρώπους και έργα που επιδιώκουν να βελτιώσουν την ποιότητα ζωής και που βοηθούν στη δημιουργία κοινοτήτων συναντάμε και ένα αθηναϊκό βιβλιοπωλείο.
NEWSROOM