Άυτός ο πατέρας ξοδεύει πάνω από 600.000 ευρώ για να δει το γιο του στην Κύπρο

Άυτός ο πατέρας ξοδεύει πάνω από 600.000 ευρώ για να δει το γιο του στην Κύπρο Facebook Twitter
0

Ο Stuart Whipps, είναι ίσως ο πιο αφοσιωμένος πατέρας της Βρετανίας, αφού έχει ξοδέψει σχεδόν μισό εκατομμύριο λίρες για ταξίδια στο εξωτερικό, προκειμένου να δει τον γιο του να μεγαλώνει.


Ο 37χρονος τραπεζικός επενδυτής από το Ρέντινγκ πετάει στην Κύπρο κάθε δεκαπέντε ημέρες τα τελευταία επτά χρόνια για να δει τον εννέα ετών γιο του Τσάρλι, μετά την απόφαση της Ελληνοκύπριας πρώην συζύγου του να μετακομίσει εκεί.


Ο Stuart υπολογίζει συνολικά ότι έχει ξοδέψει περισσότερες από 450.000 £ σε αεροπορικά εισιτήρια, ξενοδοχεία και ενοικιάσεις αυτοκινήτων, καθώς και νομικά έξοδα για την αποτυχημένη μάχη του να τον φέρει πάλι στη Βρετανία.

 

Άυτός ο πατέρας ξοδεύει πάνω από 600.000 ευρώ για να δει το γιο του στην Κύπρο Facebook Twitter

 

Έχει καταβάλλει επίσης το ποσό των 150.000 £ για διατροφή στην πρώην σύζυγό του Chr. Faulla, η οποία επέστρεψε στην Κύπρο το 2008, όταν ο Τσάρλι ήταν μόλις δύο ετών.

 

Ο Stuart που δούλευε 20 ώρες την ημέρα σε εταιρεία συμβούλων IT, μεταπήδησε στις επενδύσεις ώστε να έχει περισσότερο χρόνο να επισκέπτεται τον γιο του. Έχει κάνει περισσότερα από 190 ταξίδια στην Κύπρο, κάθε ένα από τα οποία κοστίζει περίπου 2000 £.

 

«Το μόνο που θέλω είναι να είμαι μέρος της ζωής του γιου μου» είπε ο αφοσιωμένος πατέρας.

 

Άυτός ο πατέρας ξοδεύει πάνω από 600.000 ευρώ για να δει το γιο του στην Κύπρο Facebook Twitter

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM