ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Γκέι άνδρας έχει γίνει πατέρας δέκα παιδιών

Γκέι άνδρας έχει γίνει πατέρας δέκα παιδιών Facebook Twitter
2

26χρονος γκέι άνδρας από το Μπέρμιγχαμ έχει γίνει πατέρας δέκα παιδιών δωρίζοντας το σπέρμα του σε γυναίκες που γνωρίζει μέσω facebook.

Χάρη στον νεαρό Kenzie Kilpatrick που παρέχει δωρεάν την "υπηρεσία" του, έξι γυναίκες γέννησαν δύο κορίτσια και πέντε αγόρια τους τελευταίους μήνες, δύο εκ των οποίων δίδυμα, και ακόμα τρεις πρόκειται να γίνουν μητέρες σύντομα, όπως μεταδίδει η Birmingham Mail.

Ο Kilpatrick εξηγεί ότι ξεκίνησε τις δωρεές για να βοηθήσει άτεκνες γυναίκες να πραγματοποιήσουν το όνειρο της μητρότητας. Με τις "διαφημίσεις" των παροχών του στο facebook φέρεται να έχει έρθει σε επικοινωνία με περισσότερες από εκατό γυναίκες, μερικές από τις οποίες βρίσκονταν στο Μεξικό ή την Κολομβία. Οι περισσότερες από αυτές είναι ομόφυλα ζευγάρια. Δεν χρέωνε τις υπηρεσίες του, παρά μόνο τα έξοδα του ταξιδιού και της διαμονής για να τις συναντήσει.

"Η μητέρα μου με έμαθε να ξυρίζομαι, να πίνω μπίρα. Είναι η ηρωίδα μου" δήλωσε ο Kilpatrick στη Daily Mail για τα παιδικά του χρόνια. Ο νεαρός Βρετανός μεγάλωσε σε μονογονεϊκή οικογένεια, καθώς ο πατέρας του τους εγκατέλειψε όταν ήταν πέντε ετών. "Δεν μπορώ να σκεφτώ καλύτερη οικογένεια από αυτή που περιλαμβάνει δύο μητέρες" αναφέρει για τα ζευγάρια γκέι γυναικών.

Ο Kilpatrick διατηρεί σχέσεις με όλες τις γυναίκες που έχει βοηθήσει, χωρίς όμως να επιθυμεί να έχει ενεργό ρόλο ως πατέρας των παιδιών του. Γι' αυτό έχει υπογράψει συμφωνία μαζί τους με την οποία αποποιείται κάθε οικονομικής υποστήριξης στα παιδιά. Περιγράφοντας την πρώτη του -και, όπως όλα δείχνουν, τελευταία- επαφή με τα ένα από τα παιδιά, σχολιάζει: "Ήταν φανταστικά αλλά δεν ένιωσα κάτι σαν "ω Θέε μου, αυτό είναι το παιδί μου". Δεν είχα καμία σύνδεση".

Ο ίδιος ωστόσο σκοπεύει σύντομα να γίνει "κανονικός" πατέρας, καθώς έχει σχέδια να μεγαλώσει ένα παιδί μαζί με ένα λεσβιακό ζευγάρι, ενώ σκοπεύει να σταματήσει να δωρίζει το σπέρμα του.

Πολιτισμός
2

ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

20ή Διεθνής Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης

Πολιτισμός / Η Διεθνής Έκθεση Βιβλίου επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη από τις 16 έως τις 19 Μαΐου

Το 10ο Φεστιβάλ Νέων Λογοτεχνών και το νέο, πρωτοποριακό Poetry Black Box, το 8ο Φεστιβάλ Μετάφρασης, το 3ο Βραβείο Νέων Σχεδιαστών Βιβλίου, αφιερώματα και πολλές ακόμα συναρπαστικές συναντήσεις στην 20ή ΔΕΒΘ.
NEWSROOM
Το περιοδικό Monocle επέλεξε τους Point Supreme ως το καλύτερο αρχιτεκτονικό γραφείο για έργα κατοικίας στον κόσμο.

Πολιτισμός / Το Monocle επέλεξε τους Αθηναίους Point Supreme ως το καλύτερο αρχιτεκτονικό γραφείο για έργα κατοικίας στον κόσμο

Στην ίδια λίστα που περιλαμβάνει 50 βραβεία για ανθρώπους και έργα που επιδιώκουν να βελτιώσουν την ποιότητα ζωής και που βοηθούν στη δημιουργία κοινοτήτων συναντάμε και ένα αθηναϊκό βιβλιοπωλείο.
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Η είδηση επιβεβαιώνει το σενάριο της σειράς queer as folk που άλλαξε το κόσμο γιατι η ζωη το δικαιώνει. Ιδίως γιατι ο νεαρός μιλά για τα ομόφυλα ζευγάρια γυναικών αποδεικνύοντας οτι η οικογένεια οποιαδήποτε μορφής αποτελεί ανθρώπινο δικαίωμα. Κυρίως ομως γιατι βοηθά να κατανοήσουμε το γεγονός οτι μπορει οι οικογένειες ομόφυλων ζευγαριών να ειναι το περιβάλλον ενός διαφορετικού κόσμου μαζί με τις στρειτ οικογένειες. Ο άνθρωπος δεν ειναι στατικό ον κύριοι και κύριες...
«Γκέι άνδρας έχει γίνει πατέρας δέκα παιδιών»Έχει σημασία αν είναι γκέι ή στρέιτ; Θα προτιμούσα έναν τίτλο όπως «Βρετανός έχει γίνει πατέρας δέκα παιδιών δωρίζοντας το σπέρμα του». Πολύ πιο σαφής και συναφής τίτλος με το περιεχόμενο. Όσο για αυτόν ήμουν έτοιμος να τον κράξω, ωστόσο έχει σημασία το ότι βοηθάει ομόφυλα ζευγάρια να γίνουν γονείς. Βέβαια, πιστεύω ότι οι διαδικασίες αυτές πρέπει να γίνονται με προσοχή και από πιστοποιημένους φορείς. Η διαδικασία δεν διευκρινίζεται. Το ότι «δεν είχε καμία σύνδεση» με τα προηγούμενα βιολογικά παιδιά του και παρ' όλα αυτά «σκοπεύει σύντομα να γίνει "κανονικός" πατέρας» είναι αντικρουόμενο.Στην τελική, αυτό που έχει σημασία είναι τα παιδιά να μεγαλώσουν νιώθωντας ευτυχισμένα. Και αυτό επιτυγχάνεται μονάχα με την αγάπη των γονιών, ανεξαρτήτως φύλου.