Σε κλινική αποτοξίνωσης ο Τζόρτζ Μάικλ;

Σε κλινική αποτοξίνωσης ο Τζόρτζ Μάικλ; Facebook Twitter
0

Σε ελβετική ιδιωτική κλινική αποτοξίνωσης νοσηλεύεται ο Τζόρτζ Μάικλ, σύμφωνα με μέσα ενημέρωσης.

Η Bild αναφέρεται ότι νοσηλεύεται εδώ και μήνες στην κλινική Κούζναχτ που ασχολείται με ασθενείς που αντιμετωπίζουν προβλήματα με το ποτό και με ναρκωτικά.

Η Sun δημοσιεύει δηλώσεις του φίλου του ποπ σταρ Jake Panayiotou ο οποίος εμφανίζεται να λέει ότι ο τραγουδιστής δεν τα πάει και πολύ καλά με την θεραπεία:«Δεν είναι καλά, δεν μπορώ να πω τίποτε περισσότερο, αλλά ελπίζουμε να τα πάει καλύτερα» λέει στο ταμπλόιντ.

Τα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο 51χρονος τραγουδιστής κάπνιζε 25 τσιγάρα με μαριχουάνα την ημέρα πριν αποφασίσει την εισαγωγή του στην κλινική.

Πάντως από την πλευρά του ο ατζέντης του Τζορτζ Μάικλ διαψεύδει τα δημοσιεύματα, υποστηρίζοντας ότι  ο τραγουδιστής είναι υγιής και πως ξεκουράζεται, κάνοντας ένα διάλλειμμα.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Διάβημα της Αθήνας στην UNESCO για τη Μονή της Χώρας που μετατράπηκε σε τζαμί

Πολιτισμός / Διάβημα της Αθήνας στην UNESCO για τη Μονή της Χώρας που μετατράπηκε σε τζαμί

Εκφράζονται οι έντονες ανησυχίες της Ελλάδας για τις επιπτώσεις της μετατροπής σε τζαμί όσον αφορά στη φθορά και στην αλλοίωση του μνημείου αλλά και της άυλης πολιτιστικής κληρονομιάς
NEWSROOM
Eurovision 2024: Βίντεο με τη συμμετοχή του Ισραήλ να χλευάζει όσους την αποδοκιμάζουν για την Παλαιστίνη

Πολιτισμός / Eurovision 2024: Βίντεο με τη συμμετοχή του Ισραήλ να χλευάζει όσους την αποδοκιμάζουν για την Παλαιστίνη

Η αποστολή του Ισραήλ προσποιήθηκε τον κόσμο που φωνάζει «Free Palaistine»- Δεν έχουν υπάρξει μέχρι στιγμής απαντήσεις για το εν λόγω βίντεο, ούτε έχει διαψευστεί η γνησιότητά του
NEWSROOM