Ο Snoop Dog θέλει να γίνει ο νέος CEO του Twitter

Ο Snoop Dog θέλει να γίνει ο νέος CEO του Twitter Facebook Twitter
0

Υποψηφιότητα για τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου έπειτα από την παραίτηση του Dick Costolo έθεσε ο γνωστός ράπερ Snoop Dog.

Πρόκειται για μια απόφαση που όπως ήταν αναμενόμενο προκάλεσε πολλά σχόλια όταν ανακοινώθηκε από τον ίδιο τον τραγουδιστή στον προσωπικό του λογαριασμό του, ενώ αμέσως βρήκε υποστηρικτές.


Βέβαια, για να συμβεί κάτι τέτοιο δεν αρκεί ένα απλό hashtag #SnoopforCEO, καθώς οι διαδικασίες εκλογής για μια θέση σε μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες στον τομέα της τεχνολογικής επικοινωνίας είναι πιο περίπλοκες.

Το Twitter έχει ήδη ανακοινώσει πως προσωρινός αντικαταστάτης του Costolo θα είναι ο συνιδρυτής του κολοσσού Jack Dorsey έως ότου να αποφασιστεί ποιος θα είναι ο νέος CEO.


Υπάρχουν ήδη υποψηφιότητες, και δυστυχώς για τους φανς του τραγουδιστή το όνομά του δεν εντοπίζεται πουθενά τον κατάλογο. Περιλαμβάνονται ονόματα όπως του Anthony Noto (ο γενικός οικονομικός διευθυντής του Twitter) και του Adam Bain (Προέδρου της Global Revenue).

Παρά από τις μη ρεαλιστικές φιλοδοξίες του τραγουδιστή τα social media γέμισαν από υποστηρικτικά και ενθαρρυντικά σχόλια με την ελπίδα ότι θα μπορούσε αυτό να γίνει πραγματικότητα.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ