Ο Πάρης Κασιδόκωστας χρηματοδοτεί τη νέα ταινία του Τομ Κρουζ

Ο Πάρης Κασιδόκωστας χρηματοδοτεί τη νέα ταινία του Τομ Κρουζ Facebook Twitter
1
Ο Πάρης Κασιδόκωστας χρηματοδοτεί τη νέα ταινία του Τομ Κρουζ Facebook Twitter
Τέρι Ντούγκας & Πάρης Κασιδόκωστας

Ο Πάρης Κασιδόκωστας-Λάτσης πρόκειται να συν-χρηματοδοτήσει τη νέα ταινία του Τομ Κρουζ, Mena, όπως μεταδίδουν τα Deadline και Variety. Η εταιρεία του Έλληνα επιχειρηματία και εφοπλιστή ονομάζεται Hercules Film Fund, έχει ως βάση της το Λουξεμβούργο και σκοπό τη συνεργασία με Ευρωπαίους επενδυτές για τη χρηματοδότηση τριών με πέντε μεγάλων ταινιών τον χρόνο. 

Παράλληλα, ο συνεργάτης του Κασιδόκωστα, Τέρι Ντούγκας, τρέχει την Rhea Films η οποία θα αναλαμβάνει το κομμάτι της παραγωγής των ταινιών που χρηματοδοτούνται από την Hercules. Οι δύο εταιρείες θα λειτουργούν ξεχωριστά από την 1821 Media, την ήδη υπάρχουσα εταιρεία παραγωγής και χρηματοδότησης των Ντούγκας και Κασιδόκωστα η οποία διαθέτει στο ενεργητικό της ταινίες όπως το επερχόμενο Jane Got a Gun με τη Νάταλι Πόρτμαν.

Τα γυρίσματα του Mena μόλις ξεκίνησαν στην Ατλάντα, σε σκηνοθεσία Νταγκ Λάιμαν. Συμπαραγωγοί, μαζί με την Rhea Films, είναι οι εταιρείες Imagine, Quadrant Pictures και Cross Creek Pictures. Ο Κασιδόκωστας μαζί με τους Ντούγκας και Ζαν Λικ Ντε Φάντι εκτελούν χρέη executive producers. Το στόρι διαδραματίζεται στα 80s και πρόκειται για ένα θρίλερ δράσης με έναν πιλότο που αναλαμβάνει να συνεργαστεί με την CIA στον πόλεμο κατά των καρτέλ των ναρκωτικών. Τη διανομή της ταινίας έχει αναλάβει η Universal Pictures.

Πολιτισμός
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού

Πολιτισμός / Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στο ΚΠΙΣΝ

Η Άννα Κοκκίνου συνεργάζεται με τον Νίκο Βελιώτη και διαβάζει το τελευταίο και, κατά γενική παραδοχή, σπουδαιότερο διήγημά του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στον Φάρο του ΚΠΙΣΝ.
NEWSROOM
Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια