ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Η Γιόκο Όνο δεν είπε ποτέ πως είχε σχέση με την Χίλαρι Κλίντον

Η Γιόκο Όνο δεν είπε ποτέ πως είχε σχέση με την Χίλαρι Κλίντον Facebook Twitter
1

 

Η Γιόκο Όνο δεν είπε ποτέ πως είχε σχέση με την Χίλαρι Κλίντον Facebook Twitter

"«Είχα σχέση με τη Χίλαρι Κλίντον» δήλωσε σε συνέντευξή της η Γιόκο Όνο και σόκαρε όλους τους δημοσιογράφους." Aυτός και μόνο ο τίτλος ήταν αρκετός ώστε να προκαλέσει φρενίτιδα στα μέσα και η είδηση να αρχίσει να κάνει την εμφάνισή της από το πρωί της Κυριακής σε δεκάδες sites (κυρίως ελληνικά)

 Τι μεταδίδει το worldnewsdailyreport.com:


"Η χήρα του Τζον Λένον βρέθηκε στη Νέα Υόρκη για να προωθήσει τη συλλογή της που παρουσιάζεται στο Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης στη Νέα Υόρκη και προχώρησε σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη. Οι δημοσιογράφοι ζήτησαν από τη Γιόκο Όνο να σχολιάσει την προεκλογική εκστρατεία της Χίλαρι Κλίντον και η ίδια απάντησε για την περιπέτειά τους τη δεκαετία του 1970.

«Συναντηθήκαμε αρκετές φορές στις διαδηλώσεις για τον πόλεμο του Βιετνάμ το 1970 και ήρθαμε πολύ κοντά. Μοιραστήκαμε τις ίδιες αξίες και πεποιθήσεις σχετικά με την ισότητα των φύλων, πολεμώντας την αυταρχική, πατριαρχική και ανδροκρατούμενη κοινωνία στην οποία μεγαλώσαμε», δήλωσε χαρακτηριστικά στη συνέντευξη τύπου.

«Είχαμε μια μικρής διάρκειας ρομαντική περιπέτεια όταν εγώ ζούσα με το Τζον στο Μανχάτταν, και η Χίλαρι σπούδαζε στο Γέιλ, αλλά έπειτα χάσαμε την επαφή. Είμαι ενθουσιασμένη από το πόσο καλά πάνε τα πράγματα για εκείνη και της εύχομαι τα καλύτερα για την καμπάνια της», εξήγησε στους δημοσιογράφους.

Αυτή ήταν ίσως η μόνη απάντηση που οι ρεπόρτερ δεν προσδοκούσαν όταν της ζήτησαν να σχολιάσει το γεγονός ότι η Χίλαρι Κλίντον επέλεξε να είναι υποψήφια για την Προεδρία των ΗΠΑ και να γίνει η πρώτη Γυναίκα Πλανητάρχης."



Η Γιόκο Όνο δεν είπε ποτέ πως είχε σχέση με την Χίλαρι Κλίντον Facebook Twitter

Στη συνέχεια το σαίτ δίνει και μερικά ακόμη στοιχεία που προσδίδουν το επιπλέον σοβαρό ύφος στην είδηση, κάνοντας αναφορές σε εκτιμήσεις ειδικών που κρίνουν πώς αυτή η είδηση θα επηρεάσει την εκλογική κούρσα της Χίλαρι...

Η αλήθεια είναι πως η Γιόκο Όνο έχει κατά καιρούς κάνει προβοκατόρικες δηλώσεις, αλλά όχι αυτή. Μια ματιά στην πρώτη σελίδα του περιοδικού που μεταδίδει τα σχετικά αρκεί για να καταλάβει κανείς το σατιρικό του χαρακτήρα και τις  fake ειδήσεις που δημοσιεύει:

Πολιτισμός
1

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού

Πολιτισμός / Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στο ΚΠΙΣΝ

Η Άννα Κοκκίνου συνεργάζεται με τον Νίκο Βελιώτη και διαβάζει το τελευταίο και, κατά γενική παραδοχή, σπουδαιότερο διήγημά του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στον Φάρο του ΚΠΙΣΝ.
NEWSROOM
Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM