Οργή των τηλεθεατών για τον «θάνατο» του γιατρού Ντέρεκ Σέπαρντ στο «Grey's Anatomy»

Οργή των τηλεθεατών για τον «θάνατο» του γιατρού Ντέρεκ Σέπαρντ στο «Grey's Anatomy» Facebook Twitter
3

Την οργή των τηλεθεατών και θαυμαστών του προκάλεσε ο «θάνατος» του γιατρού Ντέρεκ Σέπαρντ στη δημοφιλή σειρά  «Grey's Anatomy» με χιλιάδες επιστολές να δημοσιεύονται στο ίντερνετ ζητώντας την επιστροφή του στη σειρά.

Ο ξαφνικός «θάνατος», του γιατρού τον οποίο ενσαρκώνει ο γοητευτικός αμερικανός ηθοποιός Πάτρικ Ντέμπσι, επέρχεται σε ένα από τα τελευταία επεισόδια του 11ου κύκλου.

Οι τηλεθεατές ζητούν από τη δημιουργό της σειράς Σόντα Ράιμς την επιστροφή του, με επιστολές που περιέχουν ερωτήματα όπως αυτό:  «Γιατί Σόντα; Γιατί; Γιατί το έκανες αυτό σε εμάς; Δεν το αξίζαμε. Είναι σαν να σκοτώθηκε ο Πρόεδρος του Grey's Anatomy».

Την επιστολή αυτή έγραψε η Κόρτνεϊ Γουίλιαμς και την υπογράφουν πάνω από 22 χιλιάδες χρήστες.

 «Μου αρέσει το πώς εξελίχθηκαν τα πράγματα» δήλωσε ο Ντέμπσι σε συνέντευξή του στο Entertainment Weekly, καθιστώντας αδύνατη την επιστροφή του.

Το ABC αποχαιρέτησε τον Ντέρεκ Σέπαρντ με την παρακάτω ανακοίνωση:

«Μετά από 11 κύκλους "Grey's Anatomy", o Πάτρικ Ντέμπσι αποχωρεί για να κυνηγήσει άλλα ενδιαφέροντα. Ο δρ. Ντέρεκ Σέπαρντ είναι ένας μυθικός χαρακτήρας και υπήρξαμε περήφανοι να είμαστε το σπίτι του "ΜακΝτρίμι" και της ερωτικής του ιστορίας. Η αφοσίωση των θαυμαστών της σειράς μέσα στα χρόνια υπήρξε η απόδειξη του δημιουργικού μυαλού της Σόντα Ράιμς και του ταλέντου του Ντέμπσι. Θα μας λείψει ο "ΜακΝτρίμι" και ευχόμαστε στον Πάτρικ ό,τι καλύτερο για τις μελλοντικές του περιπέτειες».

Πολιτισμός
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μάχη για τον «Δαβιδ» του Μιχαήλ Άγγελου: Η ελευθερία της έκφρασης ενάντια στην προστασία της αξιοπρέπειας

Πολιτισμός / Ο «Δαβίδ» του Μιχαήλ Άγγελου και η ελευθερία της έκφρασης κόντρα στην προστασία των καλλιτεχνικών θησαυρών

Στη Φλωρεντία, η Galleria dell'Accademia υπερασπίζεται τον Δαβίδ του Μιχαήλ Άγγελου, ένα αριστούργημα του 1504, από απαξιωτικές και μη εξουσιοδοτημένες εμπορικές χρήσεις
NEWSROOM
Πέθανε ο Ρίτσαρντ Σέρα, ο τελευταίος μεγάλος Αμερικανός καλλιτέχνης

Πολιτισμός / Πέθανε ο Ρίτσαρντ Σέρα, ο τελευταίος μεγάλος Αμερικανός καλλιτέχνης

Ο Ρίτσαρντ Σέρα ήταν ένας σύγχρονος μινιμαλιστής καλλιτέχνης γνωστός για τα μνημειώδη ατσάλινα γλυπτά του. Τα συχνά τρομακτικά σε κλίμακα έργα του προκαλούν ζάλη και αποπροσανατολισμό, με τις αρχιτεκτονικές τους καμπύλες να στροβιλίζονται, καθώς οι θεατές περπατούν στα περάσματά τους.
NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
Οργη των αναγνωστων γιατι ο Ομηρος "πεθανε" τον Αχιλλεα στην Ιλιαδα, πριν μπορεσει να μπουκαρει με τους Αχαιους στην Τροια.Ευτυχως το διορθωσαν οι Αμερικανοι στην ταινια του Χολυγουντ...
χαζός που είναι ο κόσμος!Τι ακριβώς περιμένουν να κάνει η σεναριογράφος; να τον νεκραναστήσει;και άντε ότι τη σειρά την κάνει 100% σαπουνόπερα (από το 95% που είναι ήδη) και τον αναστένει.Αφού ο άνθρωπος ΔΕ ΘΕΛΕΙ να παίξει άλλο τον ίδιο χαρακτήρα, τι ακριβώς περιμένουν να γίνει;
Βρε βασανο που βρηκε τους καλοζωισμενους! Προτεινω στον σεναριογραφο να τον επιστρεψει ..."Αφου ξυπνησε ζωντανος στο νεκροτομειο,κανωντας στην συνεχεια μαλαξεις στον ιδιο του εαυτο! Μιλαμε για ΤΟΝ επιστημονα!"22 χιλιαδες οργισμενοι! Μαλιστα.Αραγε ποσοι να ειναι οι οργισμενοι που αντεδρασαν στο περιστατικο της αστυνομικης βιας στην Βαλτιμορη;