Η Σάντρα Μπούλοκ αναδείχθηκε ομορφότερη γυναίκα στον κόσμο

Η Σάντρα Μπούλοκ αναδείχθηκε ομορφότερη γυναίκα στον κόσμο Facebook Twitter
7
Η Σάντρα Μπούλοκ αναδείχθηκε ομορφότερη γυναίκα στον κόσμο Facebook Twitter

Στην κορυφή της φετινής λίστας του περιοδικού People με τις ομορφότερες γυναίκες στον κόσμο βρέθηκε η Σάντρα Μπούλοκ. Η 50χρονη σταρ, η καριέρα της οποίας, μετά την υποψήφια για Όσκαρ ερμηνεία της στο περσινό Gravity, έχει πάρει και πάλι τα πάνω της, αναφώνησε όταν της ανακοίνωσαν την επιλογή της: "Είναι γελοίο!".

Η Μπούλοκ δήλωσε ότι, παρά τη λαμπερή φωτογράφιση για το εξώφυλλο που τη φιλοξενεί, θεωρεί ότι η πραγματική ομορφιά δεν βασίζεται στην εμφάνιση. "Η αληθινή ομορφιά είναι αθόρυβη. Ειδικά σε αυτή την πόλη, είναι τόσο δύσκολο να μην πεις κάποια στιγμή "πρέπει να μοιάζω έτσι". Όχι, να είσαι καλός άνθρωπος, καλή μαμά, να μαγειρεύεις καλά, να παραχωρείς τη σειρά σου σε κάποιον που βιάζεται περισσότερο από σένα. Θεωρώ πιο όμορφους τους ανθρώπους που δεν το προσπαθούν".

Η Σάντρα Μπούλοκ αναδείχθηκε ομορφότερη γυναίκα στον κόσμο Facebook Twitter

Η βραβευμένη ηθοποιός που ετοιμάζει την επόμενη ταινία της, το Our Brand Is Crisis του Ντέιβιντ Γκόρντον Γκριν στο οποία συμπρωταγωνιστεί με τον Μπίλι Μπομπ Θόρντον, βρέθηκε στη θέση που ήταν πέρσι η Λουπίτα Νιόνγκο και πρόπερσι η Γκουίνεθ Πάλτροου.

Το People είναι γνωστό για τις σχετικές λίστες του, που συχνά περιλαμβάνουν μη αναμενόμενες επιλογές. Άλλα ονόματα που βρίσκονται στην φετινή λίστα με τις ομορφότερες γυναίκες στον κόσμο, είναι η τρανσέξουαλ ηθοποιός του Orange Is The New Black, Λάβερν Κοξ, η ποπ σταρ Αριάνα Γκράντε, η Βανέσα Χάτζενς και η Ταράτζι Π. Χένσον του Empire.

Πολιτισμός
7

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM

σχόλια

6 σχόλια
Η Σαντρα Μπουλλοκ ειναι απο τις αγαπημενες μου αμερικανιδες ηθοποιους.Κυριως διοτι ειναι παρα πολυ καλη κωμικος,και δεν δισταζει καθολου να αυτοσαρκαζεται.Θεωρουσα οτι ειναι ενα απο τα καλυτερα παραδειγματα του πως μια ασημαντη εμφανισιακα κοπελλα μπορει,χαρη στην επιμονη και στη δουλεια της,να κανει σπουδαια καρριερα στον κινηματογραφο.Οταν διαβασα,ομως,οτι ανακηρυχθηκε η ομορφοτερη γυναικα στον κοσμο,και μαλιστα στα 51 της,εσκασα στα γελια !Δεν ειναι,βεβαια,η πρωτη φορα που το "συστημα της χρυσοσκονης των σταρ"κανει κατι τετοι.Εδω η ασχημη-σε προσωπο και σωμα-Τζουλια Ρομπερτς εγινε η ...Pretty Woman και το sex symbol επι μια εικοσαετια ! Και η -λιγο λιγοτερο τρομακτικης εμφανισης απο το ιδιο το....alien !-,Σιγκουρνευ Γουιβερ,επαιξε την ...σαγηνευτρα "μαυρη χηρα" και το call girl στα πενηνταφευγα"της ! Και να πεις οτι λειπουν οι πραγματικα ομορφες γυναικες ηθοποιοι απο το Χολλυγουντ....Αν η Σαντρα Μπουλλοκ ειναι η "ομορφοτερη"τοτε τι ακριβως ειναι η Σαρλιζ Θερον,επι παραδειγματι ;Παλι καλα που η γυναικα εχει μυαλο και την αισθηση του γελοιου,και το ειπε ! Οτι αυτη η ανακηρυξη ειναι γελοια ! Ασχετα πως το αιτιολογησε μετα.