O Robert Downey Jr. φεύγει με νεύρα στη μέση μιας συνέντευξης

O Robert Downey Jr. φεύγει με νεύρα στη μέση μιας συνέντευξης Facebook Twitter
2

 

Για την προώθηση της νέας ταινίας των Avengers: Age of Ultron, o Robert Downey Jr. έδωσε μια συνέντευξη στον παρουσιαστή  Krishnan Guru-Murthy του βρετανικού Channel 4.

Ο Guru-Murthy τον ρώτησε αρχικά για τις πολιτικές πεποιθήσεις του, κάτι που φαίνεται πώς ενόχλησε τον γνωστό ηθοποιό. Του είπε συγκεκριμένα ότι σε μια συνέντευξη του το 2008 στους New York Times είχε δηλώσει «Δεν μπορείς από μια σουίτα που κοστίζει 2000 ευρώ την βραδιά στο La Mirage να πας σε ένα  αναμορφωτήριο, να καταλάβεις τι γίνεται και να βγεις μετά ένας φιλελεύθερος».

Ο Downey Jr. απάντησε ότι δεν μπορούσε να θυμηθεί τη εννοούσε «Πράγματα που λες σε μια συνέντευξη πριν 7 χρόνια, θα μπορούσα να μιλάω δύο ώρες γι’ αυτά και πάλι να μην είμαι κοντά στην αλήθεια από το να σου δώσω μια χαζή απάντηση αυτή τη στιγμή. Δεν θα μπορούσα καν να σου πω τι είναι ένας φιλελεύθερος».

Όταν ο Guru-Murthy τον πίεσε να απαντήσει ο διάσημος ηθοποιός ρώτησε «Προωθούμε μια ταινία αυτή την στιγμή;» Και μετά είπε ότι δεν υποστηρίζει ούτε τους φιλελεύθερους, ούτε τους ρεπουμπλικάνους αλλά ούτε τους δημοκρατικούς και πρόσθεσε: «Μιλούσα με το άτομο που έκανε την συνέντευξη εκείνη την ημέρα και αυτή έτυχε να είναι η άποψη μου. Αυτό είναι το καλό μπορείς να έχεις απόψεις και να αλλάζουν και να εξελίσσονται κάπως».

Η ατμόσφαιρα έγινε πιο έντονη όταν ο δημοσιογράφος του είπε ότι θα ήθελε να τον ρωτήσει πιο προσωπικές ερωτήσεις.

«Έχεις τον ίδιο χρόνο με όλους», είπε ο Downey Jr. αυστηρά. Δεν χάρηκε όμως καθόλου με την επόμενη ερώτηση που ήταν για τον πατέρα του και για τα προβλήματα αλκοολισμού και ναρκωτικών που αντιμετώπισε.

«Συγγνώμη...δεν μπορώ... τι ακριβώς κάνουμε;», είπε. Ο δημοσιογράφος απάντησε «Απλά σου κάνω ερωτήσεις» και ο γνωστός ηθοποιός τον χαιρέτησε και αποχώρησε από την συνέντευξη, λέγοντας «Γίναμε λίγο σαν την Diane Sawyer εδώ πέρα» - μια Αμερικανίδα δημοσιογράφο που έγινε διάσημη για τις εξομολογητικές συνεντεύξεις της.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Guru-Murthy ενοχλεί με τις ερωτήσεις του. Το ίδιο είχε συμβεί το 2013 κατά την διάρκεια μια συνέντευξης του με τον Quentin Tarantino όταν τον είχε ρωτήσει για την σχέση της βίας εντός και εκτός οθόνης. 

Πολιτισμός
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αναζητώντας την προφορική και μουσική παράδοση της Κέας

Μουσική / Αναζητώντας την προφορική και μουσική παράδοση της Κέας

Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Cycladic Identity», ιστορίες και παραμύθια του νησιού, οι μελωδιές Τζιωτών μουσικών, η προφορική παράδοση και η μυθολογία συγκεντρώθηκαν σε μια σειρά podcast που θα μπορεί κάθε επισκέπτης της Κέας να ακούσει ενώ περιηγείται σε πλατείες, μονοπάτια, παραλίες, στα δρομάκια της Ιουλίδας.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΡΙΔΗΣ
The Cenci Family: Το ελληνικό θέατρο ταξιδεύει στη Νέα Υόρκη 

Πολιτισμός / The Cenci Family: Το ελληνικό θέατρο ταξιδεύει στη Νέα Υόρκη 

Μετά τη μεγάλη επιτυχία και το τριπλό sold out του πρότζεκτ «The Artaud Diptych» την περασμένη άνοιξη στο THE TANK THEATER της Νέας Υόρκης, η διεθνής Ελληνίδα σκηνοθέτις Ιόλη Ανδρεάδη επιστρέφει με νέα παράσταση τον προσεχή Μάιο στο φημισμένο θέατρο του Μανχάταν, σκηνοθετώντας για πέμπτη συνεχή σεζόν στη σημαντικότερη θεατρική πόλη του κόσμου.
NEWSROOM
«Αγαπούσε τα Λουλούδια Περισσότερο»

Πολιτισμός / «Αγαπούσε τα Λουλούδια Περισσότερο»: Η νέα μεγάλου μήκους ταινία του Γιάννη Βεσλεμέ κάνει πρεμιέρα στη Νέα Υόρκη

Στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Tribeca, και συγκεκριμένα στο τμήμα “Escape from Tribeca” που φιλοξενεί τις πιο ιδιαίτερες και αταξινόμητες δουλειές δημιουργών απ’ όλο τον κόσμο, θα κάνει την παγκόσμια πρεμιέρα της η δεύτερη μεγάλου μήκους ταινία του Γιάννη Βεσλεμέ.
NEWSROOM
Γιορτή Βιβλίου 2024

Πολιτισμός / Η γιορτή Βιβλίου επιστρέφει στο Μουσείο Μπενάκη

Το bazaar βιβλίου θα πραγματοποιηθεί από την Παρασκευή 26 Απριλίου μέχρι και την Κυριακή 28 Απριλίου 2024 στο ισόγειο του κτιρίου Πειραιώς 138, μαζί με παρουσιάσεις βιβλίων και δωρεάν ξεναγήσεις στις εκθέσεις. Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα.
NEWSROOM
Η Βιτρίνα της Κριεζώτου. Ένας καλλιτέχνης προτείνει.

Πολιτισμός / Ένα οργιαστικό ανοιξιάτικο σκηνικό από την Ελένη Κανελλοπούλου στη Βιτρίνα της Κριεζώτου

Tην Πέμπτη 18 Απριλίου στις 19:00, το Πωλητήριο της Πινακοθήκης Γκίκα παρουσιάζει τριαντάφυλλα, παπαρούνες και λεμόνια που μπλέκουν με φυλλώματα πάνω στον πηλό στο πλαίσιο της σειράς παρουσιάσεων «Η Βιτρίνα της Κριεζώτου. Ένας καλλιτέχνης προτείνει».
NEWSROOM
Ο Πρόεδρος, μια ταινία-σκάνδαλο κι ένας εμφύλιος πόλεμος από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Ο Πρόεδρος, μια ταινία-σκάνδαλο κι ένας εμφύλιος πόλεμος από αύριο στους κινηματογράφους

Το πολυσυζητημένο Civil War του Άλεξ Γκάρλαντ, η νέα πρόκληση της Κατρίν Μπρεγιά και η βαμπιρομπαλαρίνα Abigail ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα αυτής της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

σχόλια

2 σχόλια