Η Ρίτα Γουίλσον υποβλήθηκε σε διπλή μαστεκτομή

Η Ρίτα Γουίλσον υποβλήθηκε σε διπλή μαστεκτομή Facebook Twitter
0

Η Ρίτα Γουίλσον κοινοποίησε στη σελίδα της στο facebook ότι διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού και υποβλήθηκε σε διπλή μαστεκτομή.

Η ελληνικής καταγωγής 58χρονη ηθοποιός, παραγωγός ταινιών όπως το Γάμος Αλά Ελληνικά και σύζυγος του ηθοποιού Τομ Χανκς, αποχώρησε από το θεατρικό του Μπρόντγουεϊ Fish in the Dark, όπου πρωταγωνιστούσε, για να αναρρώσει. Η ίδια μοιράστηκε τα νέα για την κατάσταση της υγείας της με το περιοδικό People.

Η Ρίτα Γουίλσον υποβλήθηκε σε διπλή μαστεκτομή Facebook Twitter

"Με τον σύζυγό μου στο πλευρό μου, την αγάπη και την υποστήριξη της οικογένειας και των φίλων μου, υποβλήθηκα σε επέμβαση διπλής μαστεκτομής και ανάπλασης, την προηγούμενη εβδομάδα, έπειτα από διάγνωση για καρκίνο του μαστού. Βρίσκομαι σε φάση ανάρρωσης η οποία αναμένεται να είναι πλήρης" δήλωσε η Γουίλσον και τόνισε, μεταξύ άλλων, τη σημασία της έγκαιρης διάγνωσης και της δεύτερης ιατρικής γνώμης.

Η ηθοποιός ανέφερε ότι η διάγνωση έγινε μετά από την προγραμματισμένη ετήσια μαστογραφία και έπειτα από μαγνητικές τομογραφίες. Μάλιστα, εξήγησε ότι ύστερα από προτροπή φίλου, πήρε και δεύτερη ιατρική γνώμη. "Μια δεύτερη γνωμάτευση μπορεί να είναι κρίσιμη για την υγεία. Δεν έχεις τίποτα να χάσεις αν οι δύο γνώμες συμπίπτουν θετικά, ενώ έχεις πολλά να κερδίσεις αν κάτι έχει ξεφύγει στον ένα γιατρό, πράγμα που συμβαίνει. Η πρόωρη διάγνωση είναι το παν".

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σιάμαλαν, Σαλβαδόρ Νταλί και Τζιμ Τζάρμους από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Σιάμαλαν, Σαλβαδόρ Νταλί και Τζιμ Τζάρμους από αύριο στους κινηματογράφους

Το σκηνοθετικό ντεμπούτο της θυγατέρας Σιάμαλαν, η τέταρτη ταινία των Bad Boys, μια ανορθόδοξη βιογραφία του Νταλί και δυο επανεκδόσεις απαρτίζουν το κινηματογραφικό πρόγραμμα αυτής της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Οι ανθισμένες ψευδαισθήσεις του Νταλί σε μια έκθεση με σπάνια σχέδια

Πολιτισμός / Οι ανθισμένες ψευδαισθήσεις του Νταλί σε μια έκθεση με σπάνια σχέδια

Λουλούδια, μονόκεροι και πεταλούδες, πρόσωπα που μεταμορφώνονται σε αρμονία με τον φυτικό κόσμο παρουσιάζονται για πρώτη φορά, δείχνοντας τα γεννήματα μιας πλούσιας σουρεαλιστικής φαντασίας.
NEWSROOM
Η Tate Britain αποκαθιστά τις παραγνωρισμένες, λησμονημένες γυναίκες καλλιτέχνιδες με μια ιστορική έκθεση

Πολιτισμός / Λησμονημένες γυναίκες καλλιτέχνιδες που έσπασαν τα όρια

Η Tate Britain αποκαθιστά τις παραγνωρισμένες Βρετανίδες καλλιτέχνιδες, με έργα από το 1520 μέχρι το 1920, σε μια ιστορική έκθεση αφιερωμένη σε εκείνες που ξεπέρασαν ανυπέρβλητα εμπόδια.
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ