O Giorgio Armani θεωρεί την Madonna δύσκολη

O Giorgio Armani θεωρεί την Madonna δύσκολη Facebook Twitter
2

Ο Giorgio Armani αρνήθηκε την ευθύνη για την πρόσφατη πτώση της Madonna στα Βρετανικά Μουσικά Βραβεία. Η κάπα που φορούσε ήταν δική του δημιουργία.

Η Madonna έπεσε όταν ένας χορευτής τράβηξε την κάπα της με σκοπό να την βγάλει.  Η γνωστή τραγουδίστρια δήλωσε πρόσφατα ότι:

"Όλοι ανησύχησαν ότι η κάπα μου θα έπεφτε επειδή ήταν πολύ βαριά, έτσι την έδεσαν πολύ σφιχτά γύρω από το λαιμό μου. Έτσι, περπατάω σαν βασιλίσσα και ανεβαίνω τις σκάλες και προσπαθώ να λύσω το μεταξωτό κορδόνι και δεν λυνόταν. Οι δύο υπέροχοι γιαπωνέζοι χορευτές μου παραλίγο να με στραγγαλίσουν πάνω στην σκηνή.  Είχα δύο επιλογές: ή να πνιγώ ή πέσω με την κάπα και έπεσα". 

Ο Armani όμως είπε την δική του εκδοχή:

«Η κάπα είχε κούμπωμα αλλά εκείνη ήθελε να την δέσει και δεν μπόρεσε να την λύσει με τα χέρια της. Αυτό είναι όλο. Η Madonna,  όπως είναι γνωστό, είναι πολύ δύσκολη».

Οι εκπρόσωποι της Madonna αρνήθηκαν να δώσουν συνέχεια στο θέμα, σχολιάζοντας «Αυτά συμβαίνουν. Η Madonna αγαπάει τον Giorgio Armani». 

Πολιτισμός
2

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το βιβλίο της Ανί Ερνό «Η εμμονή» είναι μια μικρή εποποιία της ζήλειας

Πολιτισμός / Το βιβλίο της Ανί Ερνό «Η εμμονή» είναι μια μικρή εποποιία της ζήλειας

Κατά τη διάρκεια της περασμένης χρονιάς κυκλοφόρησαν από το Μεταίχμιο δύο βιβλία της πολυδιαβασμένης στην Ελλάδα και στη Γαλλία Ανί Ερνό (Anni Ernaux, Νόμπελ Λογοτεχνίας 2022), σε μετάφραση Ρίτας Κολαΐτη
NEWSROOM