Απεργία την Πρωτομαγιά

Η πρώτη επίσημη εμφάνιση των Daft Punk χωρίς τα κράνη τους

Η πρώτη επίσημη εμφάνιση των Daft Punk χωρίς τα κράνη τους Facebook Twitter
0

Ο παριζιάνος καλλιτέχνης Xavier Veilhan δημιούργησε αυτά τα λεπτομερή ξύλινα γλυπτά των μουσικών Daft Punk χωρίς τα χαρακτηριστικά τους κράνη.

«Η πλάκα είναι ότι δεν τους ρώτησα καν. Ήταν μια πολύ λογική απάντηση στην πρόταση μου: τους πρότεινα να τους παρουσιάσω ως παραγωγούς, όχι ως μουσικούς, και έτσι αφού τους μίλησα, αποφασίσαμε ότι πρέπει να εμφανιστούν με τα πραγματικά τους ονόματα. Μου είπαν «το γλυπτό θα είναι η ανύπαρκτη εικόνα μας. Οπότε αν κάποιος θέλει να δει πώς είμαστε στην πραγματικότητα, θα πρέπει να δει τα γλυπτά.»

Η πρώτη επίσημη εμφάνιση των Daft Punk χωρίς τα κράνη τους Facebook Twitter


Ανεπίσημα τα πρόσωπα των Daft Punk είναι ήδη γνωστά, όπως φαίνεται στην παρακάτω φωτογραφία, από την εμφάνιση τους στο NYC Columbia HQ, που δημοσιεύτηκε στο Twitter του συγκροτήματος the Knocks.

Η πρώτη επίσημη εμφάνιση των Daft Punk χωρίς τα κράνη τους Facebook Twitter
Πολιτισμός
0

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού

Πολιτισμός / Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στο ΚΠΙΣΝ

Η Άννα Κοκκίνου συνεργάζεται με τον Νίκο Βελιώτη και διαβάζει το τελευταίο και, κατά γενική παραδοχή, σπουδαιότερο διήγημά του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στον Φάρο του ΚΠΙΣΝ.
NEWSROOM
Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM