Ο Μάικλ Φασμπέντερ θα είναι ο Στηβ Τζομπς

Ο Μάικλ Φασμπέντερ θα είναι ο Στηβ Τζομπς Facebook Twitter
2

Ξεκίνησαν ήδη τα γυρίσματα στο Σαν Φρανσίσκο. Το φιλμ ακόμη δεν έχει τίτλο και το σενάριο έχει γράψει ο βραβευμένος με όσκαρ Άαρον Σόρκιν. Μέχρι να πάρει το πράσινο φως για τα γυρίσματα είχε περάσει από πολλές περιπέτειες.

 

Στην αρχή ήταν να το σκηνοθετήσει ο Ντέιβιντ Φίντσερ και να πρωταγωνιστήσει ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο και μετά ο Κρίστιαν Μπέιλ και η παραγωγή να είναι της Sony. Τελικά πέρασε στα χέρια του Ντάνι Μπόιλ και του Μάικλ Φασμπέντερ ενώ άλλαξε και στούντιο. Την παραγωγή πλέον έχει αναλάβει η Universal.

O Φίντσερ αποχώρησε από το πρότζεκτ τον Απριλίου του 2014 μετά από μια διαφωνία που είχε για την αμοιβή του. Ζήτησε 10 εκατομμύρια δολάρια. Η αποχώρηση του όμως μπορεί να οφείλεται σύμφωνα με τα emailsπου διέρρευσαν από την κυβερνητική επίθεση στην Sonyτ ον Δεκέμβριο πώς δέχτηκε πίεση από την Αντζελίνα Τζολί επειδή ήθελε να σκηνοθετήσει την «Κλεοπάτρα» της. OΝτι Κάπριο τον ακολούθησε ενώ έφυγε και ο Μπέιλ ένα μήνα πριν την αμφιλεγόμενη απόφαση να παρατήσει το πρότζεκτ και η Sony.

Μαζί με τον Φασμπέντερ πρωταγωνιστoύν στην ταινία η Κέιτ Γουίνσλετ, ο Σεθ Ρόγκεν στον ρόλο του συν-ιδρυτή της AppleΣτιβ Βόζνιακ και ο Τζεφ Ντάνιελς. 

Πολιτισμός
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια