ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Η Αντζελίνα Τζολί συναντήθηκε με τον Πάπα

Η Αντζελίνα Τζολί συναντήθηκε με τον Πάπα Facebook Twitter
Η Αντζελίνα Τζολί συνάντησε τον Πάπα στο Βατικανό, μετά την προβολή της νέας της ταινίας
2

Η Αντζελίνα Τζολί βρέθηκε για μερικές μέρες στη Ρώμη, για την πρεμιέρα της νέας της ταινίας Αλύγιστος, που προβάλλεται ήδη στις ελληνικές αίθουσες.

Έπειτα από προβολή της ταινίας της στην Ποντιφική Ακαδημία Κοινωνικών Επιστημών στο Βατικανό, ο Πάπας συναντήθηκε με την Τζολί, τον αδερφό της, δύο από τα παιδιά της (πιθανόν τη Σίλο και τη Ζαχάρα) και κάποιον ηθοποιό από το καστ της ταινίας, όπως μεταδίδει το Associated Press.

Εκπρόσωπος του Βατικανού δήλωσε ότι δεν επρόκειτο για επίσημη συνάντηση, αλλά περισσότερο για έναν σύντομο εγκάρδιο χαιρετισμό κατά τον οποίο ο Πάπας πρόσφερε στη Τζολί ένα ροζάριο, το χαρακτηριστικό σουβενίρ που δίδεται στους επισκέπτες. 

Είναι η δεύτερη επίσκεψη της ηθοποιού, σκηνοθέτιδας και πρέσβειρας της ΟΥΝΕΣΚΟ σε σημαίνοντα ηγέτη μέσα σε λίγους μήνες, μετά τη συνάντησή της με τη βασίλισσα Ελισάβετ της Αγγλίας τον περασμένο Οκτώβριο.

Η Αντζελίνα Τζολί συναντήθηκε με τον Πάπα Facebook Twitter
Στιγμιότυπο από την επίσκεψη της Τζολί στη βασίλισσα Ελισάβετ, τον περασμένο Οκτώβριο
Πολιτισμός
2

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού

Πολιτισμός / Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στο ΚΠΙΣΝ

Η Άννα Κοκκίνου συνεργάζεται με τον Νίκο Βελιώτη και διαβάζει το τελευταίο και, κατά γενική παραδοχή, σπουδαιότερο διήγημά του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στον Φάρο του ΚΠΙΣΝ.
NEWSROOM
Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM