H επιστροφή του Dr. Evil

H επιστροφή του Dr. Evil Facebook Twitter
3

Με αφορμή την τεράστια δημοσιότητα και την τροπή που έχει πάρει, μέχρι στιγμής, η υπόθεση της κυβερνοεπίθεσης στη Sony, η εμπλοκή της Β. Κορέας και το πρόβλημα με την κυλοφορία της ταινίας The Interview, που αποτέλεσε την 'πέτρα του σκανδάλου', ο γνωστός κωμικός Mike Myers επανεμφανίστηκε στο Saurday Night Live, ως η καρικατούρα κακού, Dr. Evil. Ρόλο που ενσάρκωσε, μεταξύ άλλων, στη σειρά σατιρικών ταινιών Austin Powers. 

Στο βίντεο, που προβλήθηκε στο εορταστικό επεισόδιο της μακρόβιας κωμικής εκπομπής SNL, υποτίθεται ότι ο γνωστός κωμικός,   ως ο παρανοϊκός επιστήμονας, παρεμβάλλεται της κανονικής ροής της, και σύρει τα εξ αμάξης, με κωμικές ατάκες, τόσο στην πλευρά της Βόρειας Κορέας ("η μοναδική εχθροπραξία ήταν να 'σκοτώσετε μια ταινία; αυτό είναι εύκολο, κυκλοφορήστε τη τον Ιανουάριο"), όσο και της Sony ("έχει να κάνει επιτυχία από τότε που κυκλοφόρησε το Walkman").

Παρακολουθήστε την κωμική σκηνή, με τον Mike Myers να αναβιώνει τον ρόλο του Dr. Evil, στο βίντεο που ακολουθεί:

[ΠΗΓΗ]

Πολιτισμός
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM