Η ασθένεια της Αντζελίνα Τζολί

Η ασθένεια της Αντζελίνα Τζολί Facebook Twitter
1

Ένα βίντεο στο YouTube με την Αντζελίνα Τζολί έκανε την εμφάνισή του τις τελευταίες ώρες, στο οποίο η διάσημη ηθοποιός εξηγεί το λόγο που θα την κρατήσει μακριά από την πρεμιέρα της ταινίας της "Unbroken".

Η Universal Pictures ανακοίνωσε ότι ο Μπραντ Πιτ και τα παιδιά τους θα παρευρεθούν στην πρεμιέρα, ωστόσο η Αντζελίνα θα παραμείνει στο σπίτι για να αναρρώσει.

«Θα μείνω στο σπίτι με φαγούρα, ενώ θα μου λείπετε όλοι. Δεν μπορώ να το πιστέψω, γιατί αυτή η ταινία σημαίνει τόσα πολλά για μένα. Δεν το πιστεύω, αλλά έτσι είναι ζωή.» λέει στην κάμερα η ηθοποιός, με εμφανή τα σημάδια της ασθένειας στο πρόσωπό της.

Πολιτισμός
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι ανθισμένες ψευδαισθήσεις του Νταλί σε μια έκθεση με σπάνια σχέδια

Πολιτισμός / Οι ανθισμένες ψευδαισθήσεις του Νταλί σε μια έκθεση με σπάνια σχέδια

Λουλούδια, μονόκεροι και πεταλούδες, πρόσωπα που μεταμορφώνονται σε αρμονία με τον φυτικό κόσμο παρουσιάζονται για πρώτη φορά, δείχνοντας τα γεννήματα μιας πλούσιας σουρεαλιστικής φαντασίας.
NEWSROOM
Η Tate Britain αποκαθιστά τις παραγνωρισμένες, λησμονημένες γυναίκες καλλιτέχνιδες με μια ιστορική έκθεση

Πολιτισμός / Λησμονημένες γυναίκες καλλιτέχνιδες που έσπασαν τα όρια

Η Tate Britain αποκαθιστά τις παραγνωρισμένες Βρετανίδες καλλιτέχνιδες, με έργα από το 1520 μέχρι το 1920, σε μια ιστορική έκθεση αφιερωμένη σε εκείνες που ξεπέρασαν ανυπέρβλητα εμπόδια.
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Οι Queen διαπραγματεύονται με τη Sony τον κατάλογό τους για ένα δισ. δολάρια

Πολιτισμός / Οι Queen διαπραγματεύονται με τη Sony τον κατάλογό τους για ένα δισ. δολάρια

Αν οι Queen πετύχουν το τίμημα του ενός δισ. δολαρίων, θα είναι η μεγαλύτερη συμφωνία του είδους της, ξεπερνώντας τα 500 εκατομμύρια δολάρια που πλήρωσε η Sony για τον κατάλογο του Bruce Springsteen
NEWSROOM