Σάλος με το selfie του Μπιλ Κλίντον

Σάλος με το selfie του Μπιλ Κλίντον Facebook Twitter
6
Σάλος με το selfie του Μπιλ Κλίντον Facebook Twitter

Ο Μπιλ Κλίντον που έγινε είδηση παγκοσμίως με το σκάνδαλο Λεβίνσκι, συνελήφθη από τον φωτογραφικό φακό σε μια μάλλον αμήχανη στιγμή που κάνει το γύρο του διαδικτύου.

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ απαθανατίστηκε στο selfie μια μελαχρινής που σύμφωνα με τις πληροφορίες είναι η Ari'elle Avdalî, δασκάλα από το Λος Άντζελες. Ωστόσο η συζήτηση δεν περιστρέφεται γύρω από το selfie, αλλά από το βλέμμα του Κλίντον το οποίο είναι καρφωμένο στο ντεκολτέ της γυναίκας.

Η συγκεκριμένη φωτογραφία φαίνεται πως υπήρχε στο Facebook της γυναίκας εδώ και καιρό, αλλά μόλις λίγες μέρες πριν δημοσιεύτηκε στο Reddit από όπου και έγινε είδηση σε μπέσα όλου του κόσμου. Χαρακτηριστικά είναι τα σχόλια των ιστοσελίδων που αναφέρουν πως η συγκεκριμένη φωτογραφία υπενθυμίζει σε όλους την αδυναμία του πρόεδρου στις ωραίες γυναίκες ενώ αρκετοί σχολιάζουν πως θα είχε ενδιαφέρον να μάθει κανείς τις αντιδράσεις της Χίλαρι Κλίντον, την στιγμή που σε εξέλιξη βρίσκεται η κούρσα για το χρίσμα του κόμματος των Δημοκρατικών.

Σάλος με το selfie του Μπιλ Κλίντον Facebook Twitter
To πρόσφατο phtobombing του προέδρου στο Αρκανσας στη φωτογραφία ενός κοριτσιού από μια προεκλογική συγκέντρωση.Η μικρούλα, φυσιολογικό για κάθε παιδί της ηλικίας της, δεν διασκέδαζε ιδιαίτερα στην προεκλογική συγκέντρωση. Πήρε λοιπόν την πιο θλιμμένη φατσούλα της, για να το δείξει. Πού να ήξερε πως πίσω της... έσπαγε πλάκα ο Κλίντον
Πολιτισμός
6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM