Γυμνό freeruning για τον Jamie Oliver

Γυμνό freeruning για τον Jamie Oliver Facebook Twitter
0

Ο 26χρονος πρωταθλητής του παρκούρ Tim Shieff αψήφησε τις χαμηλές θερμοκρασίες, κάθε κίνδυνο και εκατοντάδες αδιάκριτα βλέμματα για μια απρόσμενη φωτογράφιση στην καρδιά του Λονδίνου.

Γυμνό freeruning για τον Jamie Oliver Facebook Twitter

Ο αθλητής πόζαρε ολόγυμνος για το φακό του φωτογράφου Jason Paul και για λογαριασμό του πρότζεκτ 'Man & Mortar'. Οι τοποθεσίες που επιλέχτηκαν για το σκηνικό της φωτογράφισης είναι πραγματικά θεαματικές. Ο Shieff κρέμεται από τις στέγες εμβληματικών κτιρίων της βρετανικής πρωτεύουσας ή διακρίνεται να τρέχει σε γέφυρες  και τούνελ της πόλης.

Γυμνό freeruning για τον Jamie Oliver Facebook Twitter

Τα γυρίσματα του Man & Mortar είχαν διάρκεια τρεις ημέρες και όπως αναφέρουν οι συντελεστές ήταν πολύ δύσκολα. Πέραν του ότι ο αθλητής ήταν γυμνός σε όλη τη φωτογράφιση, για πολλά από τα σημεία δεν είχε παρθεί η απαραίτητη άδεια από τις αρχές, κάνοντας όλο το κόνσεπτ ακόμη πιο περιπετειώδες.

Γυμνό freeruning για τον Jamie Oliver Facebook Twitter

Σκοπός της φωτογράφισης είναι η οικονομική υποστήριξη του φιλανθρωπικού ιδρύματος του διάσημου βρετανού σεφ Jamie Oliver. Οι φωτογραφίες πωλούνται και μέρος των εσόδων θα πάει στο ταμείο του προγράμματος the Fifteen όπου αναλαμβάνει να εκπαιδεύσει νέους επίδοξους σεφ που είναι άνεργοι ή προέρχονται από ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες.

Ο Tim Shieff και ο διάσημος σεφ συνδέονται με στενή φιλία και στο παρελθόν έχουν ξανασυνεργαστεί για εκπομπές του δεύτερου.

Man and Mortar (Jamie and Tim) from Tim Shieff on Vimeo.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM