H Angelina Jolie αποσύρεται από την ηθοποιία

H Angelina Jolie αποσύρεται από την ηθοποιία Facebook Twitter
9
H Angelina Jolie αποσύρεται από την ηθοποιία Facebook Twitter

Η βραβευμένη με Όσκαρ Αντζελίνα Τζολί επιβεβαίωσε ότι σχεδιάζει να αποσυρθεί από την ηθοποιία και σκοπεύει να επικεντρωθεί στην καριέρα της ως σκηνοθέτης.

Σε συνέντευξή της στο περιοδικό Du Jour είπε ότι είναι στα άμεσα σχέδιά της να "μεταφερθεί" πλέον πίσω από την κάμερα, και ότι δεν της αρέσει να είναι πλέον στο κέντρο της προσοχής.


Επιπλέον, μιλώντας στο ραδιόφωνο του BBC, η Τζολί ανέφερε ότι ο ρόλος της στην επερχόμενη βιογραφία "Cleopatra" πιθανόν να είναι και ο τελευταίος της.

"Είναι αδιαμφισβήτητα μία από εκείνες της στιγμές στην καριέρα ενός ηθοποιού που τον κάνει να σκεφτεί τι άλλο περισσότερο θα μπορούσε να προσφέρει. Ένας σίγουρα εξαιρετικός τρόπος για να αποσυρθείς από την ηθοποιία".


H τρίτη σκηνοθετική απόπειρα της ηθοποιού, με το φιλμ Unbroken, πρόκειται να βγει στις αίθουσες ανήμερα των φετινών Χριστουγέννων.

Πολιτισμός
9

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM

σχόλια

7 σχόλια
Η μεγαλύτερη σταρ και η πιο λαμπερή παρουσία στο Hollywood όπως επίσης και πολύ καλή ηθοποιός ταυτόχρονα. Όσοι λένε ότι δεν είναι καλή ηθοποιός μάλλον δεν έχουν δει τα: 'Girl, Interrupted', 'Changeling' και το 'A mighty heart'.
Είναι το μεγαλύτερο αγγούρι που έχω δει να φθάνει τόσο ψηλά σε αυτή τη δουλειά. Είναι πολύ όμορφη οκ (εμένα προσωπικά ποτέ δε μου άρεσαν οι τόσο τσαπραχείλες) αλλά έλεος, έχει άπειρες θεές εξίσου αγγούρια. Να'ναι καλά η κοπέλα κατά τ'άλλα...
Δεν ήταν τίποτα συγκλονιστική ηθοποιός. Συμφωνούμε. Και υπάρχουν αμέτρητες γυναίκες-θεές σαν εκείνη. Συμφωνούμε. Ωστόσο τον συνδυασμό: καθαρό γυναικείο κουκλίστικο κάλλος με μια αίσθηση ρώμης, της Τζολί δεν τον συναντάς εύκολα. Οι συνδυασμοί είναι που σε κάνουν να φτάσεις ψηλά.
Ωραίοι οι άνθρωποι που πετυχαίνουν το σκοπό τους και ψάχνουν καινούργια κανάλια να εξερευνήσουν.Άσχετα αν μας αρέσουν ή όχι (προσωπικά δεν μου αρέσει η Αντζελίνα).