Ο Ρούπερτ Γκριντ έφτιαξε Instagram και έσπασε το ρεκόρ του Ντέιβιντ Ατένμπορο

Ο Ρούπερτ Γκριντ έφτιαξε Instagram και έσπασε το ρεκόρ του Ντέιβιντ Ατένμπορο Facebook Twitter
0

Ο Ρούπερτ Γκριντ κατέρριψε το ρεκόρ του Ντέιβιντ Ατένμπορο στο Instagram κατακτώντας ένα εκατομμύριο followers στο γρηγορότερο χρόνο.

Ο πρώην πρωταγωνιστής του Χάρι Πότερ φωτογραφήθηκε με τη νεογέννητη κόρη του, την περασμένη Τετάρτη, και η πρώτη του ανάρτηση άγγιξε τους ένα εκατομμύριο followers μόλις 241 λεπτά αργότερα, ήτοι 43 λεπτά ταχύτερα από τον Ατένμπορο. 


Ο 32χρονος ηθοποιός, που έγινε φέτος πατέρας για πρώτη φορά, επέλεξε για εικόνα προφίλ μια παλαιότερη φωτογραφία του με την Μάγκι Σμιθ -που υποδυόταν την Minerva McGonagall στις ταινίες Χάρι Πότερ- να τον φιλά στο μάγουλο.

«Γεια σου Instagram... άργησα μόλις δέκα χρόνια αλλά είμαι εδώ. Ο Γκριντ στο Gram [σ.σ. Instagram]! Εδώ για να σας συστήσω την Wednesday G. Grint. Μείνετε ασφαλείς, Ρούπερτ», έγραψε στο μήνυμά του. 

Ο Ρούπερτ Γκριντ έγινε διάσημος παγκοσμίως μέσα από τη συμμετοχή του στις οκτώ ταινίες Χάρι Πότερ, που κυκλοφόρησαν μεταξύ 2001 και 2011, στις οποίες έπαιζε τον Ron Weasley. 

Το κινηματογραφικό franchise κατέχει διάφορα ρεκόρ Γκίνες, ενώ το τελευταίο βιβλίο «Harry Potter and the Deathly Hallows», είναι το βιβλίο επιστημονικής φαντασίας με τις περισσότερες πωλήσεις μέσα σε 24 ώρες. 

Ο Ρούπερτ Γκριντ έφτιαξε Instagram και έσπασε το ρεκόρ του Ντέιβιντ Ατένμπορο Facebook Twitter
Οι τρεις πρωταγωνιστές των ταινιών «Harry Potter», Ντάνιελ Ράντκλιφ, Ρούπερτ Γκριντ και Έμμα Γουότσον τον Αύγουστο του 2000. EPA PHOTO PA/STEFAN ROUSSEAU/sr/kr

Το ρεκόρ του ενός εκατομμυρίου followers στον ταχύτερο χρόνο κατείχε μέχρι σήμερα ο Ντέιβιντ Ατένμπορο που έφτασε σε επταψήφιο αριθμό σε τέσσερις ώρες και 44 λεπτά, σύμφωνα με το Guinness World Records. Ωστόσο από τις 31 Οκτωβρίου δεν έχει κάνει καμία ανάρτηση και στο bio αναφέρεται πως «ο λογαριασμός δεν είναι πλέον ενεργός».

Πριν από αυτόν, το ρεκόρ κατείχε η Τζένιφερ Άνιστον, που έκανε λογαριασμό στο Instagram στις 15 Οκτωβρίου 2019 και έφτασε τους ένα εκατομμύριο ακολούθους σε πέντε ώρες και 16 λεπτά. 

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κοστούμια και αναμνηστικά του «Downton Abbey» βγαίνουν σε δημοπρασία για καλό σκοπό

Πολιτισμός / Κοστούμια και αναμνηστικά του «Downton Abbey» βγαίνουν σε δημοπρασία για καλό σκοπό

Από μια τραπεζαρία σε στυλ 18ου αιώνα και την εντυπωσιακή τουαλέτα της Μάγκι Σμιθ μέχρι το ασημένιο ρολόι του μπάτλερ, τα αναμνηστικά αντικείμενα θα προσφερθούν σε ένα φιλανθρωπικό ίδρυμα που υποστηρίζει παιδιά με απειλητικές για τη ζωή τους παθήσεις και τις οικογένειές τους
LIFO NEWSROOM
Τρόμος, Ιμπρεσιονισμός και 5 αριστουργήματα του παρελθόντος από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Έχει συμβεί ξανά τον Αύγουστο; Μάλλον όχι. 13 ταινίες από αύριο στα σινεμά της πόλης

Οι νέες ταινίες του Ζακ Κρέγκερ και των Ελληνοαυστραλών αδερφών Φιλίππου, η ωραιότατη έκπληξη που μας επιφύλασσε ο Σεντρίκ Κλαπίς και πέντε μεγάλες δόξες σε επανέκδοση κάνουν τον προγραμματισμό των θεατών σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Πέθανε ο Τέρενς Σταμπ, ο θρυλικός «Στρατηγός Ζοντ» του Superman, σε ηλικία 87 ετών

Πολιτισμός / Πέθανε ο Τέρενς Σταμπ, ο θρυλικός «Στρατηγός Ζοντ» του Superman, σε ηλικία 87 ετών

Ο βρετανός ηθοποιός Τέρενς Σταμπ, γνωστός για τον ρόλο του ως General Zod στις ταινίες Superman, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 87 ετών - Η καριέρα του περιλαμβάνει περισσότερες από 60 ταινίες και μία υποψηφιότητα για Όσκαρ
LIFO NEWSROOM
Tι να δείτε στα σινεμά το τριήμερο του Δεκαπενταύγουστου

Πολιτισμός / Tι να δείτε στα σινεμά το τριήμερο του Δεκαπενταύγουστου

Από την πρώτη κινηματογραφική εξόρμηση του πράκτορα 007 στη θριλερική διαδικασία εκλογής νέου Πάπα στο «Κονκλάβιο» κι από τη δοκιμασμένη χιτσκοκική συνταγή του «Man who knew too Much» στην συναρπαστική αγωνιστική δράση του «F1: The Movie», μερικές επιλογές για όσους αποφάσισαν να περάσουν την αργία στο Κλεινόν Άστυ.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Χίος: Μικρές φθορές από τη φωτιά στον ναό Αγίου Γεωργίου και στο Κάστρο της Βολισσού

Πολιτισμός / Χίος: Μικρές φθορές από τη φωτιά στον ναό Αγίου Γεωργίου και στο Κάστρο της Βολισσού

Στον Ναό Αγίου Γεωργίου Πραστειάς καταστράφηκε μεγάλο μέρος του εργοταξιακού εξοπλισμού στον προαύλιο χώρο, ενώ στο Κάστρο Βολισσού, ζημιές σημειώθηκαν στις υποδομές ανάδειξης 
LIFO NEWSROOM