H Κιμ Καρντάσιαν φτιάχνει μάσκες και ξεπουλάει

H Κιμ Καρντάσιαν φτιάχνει μάσκες και ξεπουλάει Facebook Twitter
H Κιμ Καρντάσιαν φτιάχνει μάσκες και ξεπουλάει (EPA)
0

Η Κιμ Καρντάσιαν δεν είναι η πρώτη σελέμπριτι που θέτει τις υπηρεσίες της επιχείρησής της στην κατασκευή μασκών. Είναι όμως η πρώτη που ξεπουλάει μέσα σε μία ώρα.

Η Κιμ Καρντάσιαν ανακοίνωσε το Σάββατο ότι η SKIMS, η σειρά της που φτιάχνει εσώρουχα, θα παράγει μια σειρά επαναχρησιμοποιήσιμων, μη ιατρικών μασκών προσώπου, με τιμή 8 δολάρια τη μία.

Ακριβώς όπως και η σειρά shapewear, οι μάσκες είναι κατασκευασμένες από ελαστικό «μείγμα» νάιλον  και spandex και θα κυκλοφορήσει σε πέντε διαφορετικά χρώματα. Ουδέτερα πάντα, που τα αγαπά η Κιμ ενώ σκοπεύουν να είναι πρακτικά για κάθε τόνο δέρματος.

Η SKIMS θα δωρίσει 10.000 μάσκες στις προσπάθειες αντιμετώπισης του κορωνοϊού, σύμφωνα με την εταιρεία.

Αναμενόμενη βέβαια και η είδηση ότι ο μάσκες εξαντλήθηκαν μέσα σε μόλις μία ώρα στο διαδίκτυο. Και τότε η Κιμ έσπευσε να ενημερώσει ότι μια νέα παρτίδα θα είναι διαθέσιμη την επόμενη εβδομάδα.

Η μία μάσκα κοστίζει 8 δολ. οι δύο 15 και υπάρχει και η προσφορά των 4 μασκών στην τιμή των 25 δολαρίων.

Την ίδια ιδέα για την κατασκευή μάσκας είχε και η Καρολίνα Κουρνίκοβα που  συνεργάστηκε με την επωνυμία Billie Blooms για την παραγωγή βαμβακερών μασκών.

Και ο Καναδός ράπερ, στο διαδικτυακό κατάστημα εμπορευμάτων του διαθέτει μάσκες προσώπου με το λογότυπό του για τους θαυμαστές του.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

NOW AVAILABLE: SKIMS Face Masks in 5 colors at SKIMS.COM. Buy 4 for $25 now and enjoy free shipping on domestic orders, while supplies last.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SKIMS (@skims) στις

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Breathable, soft, and comfortable, SKIMS Face Masks are designed for all-day wear. Shop now in 5 colors at SKIMS.COM and today only, enjoy free shipping on domestic orders over $25 while supplies last.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SKIMS (@skims) στις

Με πληροφορίες από το Forbes

 

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού

Πολιτισμός / Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στο ΚΠΙΣΝ

Η Άννα Κοκκίνου συνεργάζεται με τον Νίκο Βελιώτη και διαβάζει το τελευταίο και, κατά γενική παραδοχή, σπουδαιότερο διήγημά του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στον Φάρο του ΚΠΙΣΝ.
NEWSROOM