Τα δύο ρούχα που μισεί η Βασίλισσα Ελισάβετ και απαγορεύτηκαν από την γκαρνταρόμπα της Μέγκαν Μαρκλ

Τα δύο ρούχα που μισεί η Βασίλισσα Ελισάβετ και απαγορεύτηκαν από την γκαρνταρόμπα της Μέγκαν Μαρκλ Facebook Twitter
0

Το royal gossip στη Βρετανία παραμένει στην κορυφή των ταμπλόιντς με την Μέγκαν Μαρκλ και τη σχέση της με τη Βασίλισσα Ελισάβετ να είναι ένα από τα θέματα που απασχολούν περισσότερο.

Αυτή τη φορά τα δημοσιεύματα δεν ασχολούνται με κάποια (υποτιθέμενη) κρίση στη σχέση τους, αλλά με το στιλιστικό πρωτόκολλο και το γούστο της Βασίλισσας.

Η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι αναμένεται να επισκεφθούν την μονάρχη στην καλοκαιρινή της κατοικία όπου περνά τις διακοπές της. Καθώς η επίσκεψη στο Balmoral Castle θα γίνει τις επόμενες μέρες και θα περιλαμβάνει μια σειρά δημόσιων εμφανίσεων, στη δημοσιότητα έρχονται νέες λεπτομέρειες από την βασιλική καθημερινότητα και τους κανόνες της ιδιότυπης αυτής σχέσης.

Κατά τα δημοσιεύματα, η Μέγκαν Μαρκλ δεν θα πάρει μαζί της στις αποσκευές της τζιν παντελόνια και παπούτσια πλατφόρμες. Ο λόγος δεν έχει να κάνει με το πόσο βολικά θα ήταν, αλλά με το γεγονός πως η Ελισάβετ απεχθάνεται τα συγκεκριμένα ρούχα και παπούτσια. Για την ακρίβεια, τα δημοσιεύματα αναφέρουν πως «τα μισεί με πάθος» και πως έχει ζητήσει να μην φορεθούν σε καμία εμφάνιση της Μαρκλ κατά την παρουσία της στο Balmoral Castle. Η πηγή από το βασιλικό περιβάλλον αναφέρει πως τα τζιν παντελόνια με σκισίματα και φθαρσίματα είναι απαγορευμένη επιλογή, όπως και τα παπούτσια πλατφόρμες, τα λεγόμενα wedges.

To ζευγάρι θα κάνει την πρώτη του επίσκεψη στο κτήμα της Σκωτίας τις επόμενες εβδομάδες με τον γιο τους Άρτσι και όλα τα φώτα θα είναι στραμμένα επάνω τους. Φαίνεται πως η Ελισάβετ θέλει να προλάβει κάποια στιλιστική παρασπονδία της Μαρκλ και φρόντισε να στείλει το μήνυμα για το τι θεωρεί ευπρεπές και τι όχι.

Η πηγή πρόσθεσε: «Η Μέγκαν θα μπορούσε να φορέσει μερικούς σκωτσέζους σχεδιαστές για τις εμφανίσεις με τη βασίλισσα». Εν τω μεταξύ, η Μέγκαν έχει συχνά εμφανιστεί με τζιν παντελόνι σε πιο ανεπίσημες εκδηλώσεις και δεν αποκλείεται αν το κάνει πάλι να γραφτεί πως έσπασε ξανά τους κανόνες και να αρχίσει νέος κύκλος γκόσιπ. Αλλά, είναι Αύγουστος, και ίσως ακόμη και στο Μπάκιγχαμ δεν υπάρχουν αρκετές ειδήσεις...

Τα δύο ρούχα που μισεί η Βασίλισσα Ελισάβετ και απαγορεύτηκαν από την γκαρνταρόμπα της Μέγκαν Μαρκλ Facebook Twitter
Τα δύο ρούχα που μισεί η Βασίλισσα Ελισάβετ και απαγορεύτηκαν από την γκαρνταρόμπα της Μέγκαν Μαρκλ Facebook Twitter
Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ερωτικές αναζητήσεις και περιπέτειες στη Βόρεια Ελλάδα από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Ερωτικές αναζητήσεις και περιπέτειες στη Βόρεια Ελλάδα από αύριο στους κινηματογράφους

Σε μια «μεταβατική» εβδομάδα για τον κινηματογραφικό προγραμματισμό ξεχωρίζουν το καλόψυχο «Big Bold Beautiful Journey» με τον Κόλιν Φάρελ και τη Μάργκο Ρόμπι, το «My Friend Eva» του πάντα αξιόπιστου Σεσκ Γκάι και το «Τin Soldier», επειδή έφερε στην Ελλάδα για γυρίσματα τον Ντε Νίρο, τον υιό Ίστγουντ και τον Τζέιμι Φοξ.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Ο Πολ Μεσκάλ στο εξώφυλλο του Rolling Stone: «Δεν είχα το ταλέντο που ένιωθα ότι είχαν οι άλλοι»

Πολιτισμός / Ο Πολ Μεσκάλ στο εξώφυλλο του Rolling Stone: «Δεν είχα το ταλέντο που ένιωθα ότι είχαν οι άλλοι»

Από την περίοδο που σκεφτόταν να τα παρατήσει, ο Μεσκάλ έφτασε στη λίστα των υποψηφιοτήτων για Όσκαρ και έγινε το «Μήλον της Έριδος» κορυφαίων σκηνοθετών και σχεδιαστών μόδας
LIFO NEWSROOM
Γκρέτα Γκάρμπο: Η μυστηριώδης ζωή της «σφίγγας της Σουηδίας» που «αποπλάνησε» το Χόλιγουντ

Πολιτισμός / Γκρέτα Γκάρμπο: Η μυστηριώδης ζωή της «σφίγγας της Σουηδίας» που «αποπλάνησε» το Χόλιγουντ

Η Σουηδέζα ηθοποιός, θα αποσυρθεί σε ηλικία μόλις 36 χρόνων από το σινεμά, όταν βρισκόταν στην κορυφή, ζώντας τα υπόλοιπα 49 χρόνια, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και τροφοδοτώντας μία ασυγκράτητη μυθολογία γύρω από την προσωπικότητά της, με φήμες, ιστορίες, πληροφορίες, για τη ζωή της, τους πολυάριθμους έρωτές της, την αθεράπευτη προσμονή μίας επιστροφής της στα πλατό
LIFO NEWSROOM
Το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης γιορτάζει τα 25 χρόνια του με Argerich, Κουρεντζή, Nagano και Gheorghiu 

Πολιτισμός / Argerich, Κουρεντζής, Nagano, Gheorghiu: Το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης γιορτάζει τα 25 χρόνια του

Ο οργανισμός που άλλαξε τον πολιτιστικό χάρτη της Θεσσαλονίκης και της Βόρειας Ελλάδας βρίσκεται στην πιο εξωστρεφή φάση του και υποδέχεται τη νέα σεζόν με ένα πρόγραμμα γεμάτο σημαντικές διεθνείς συμμετοχές.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΡΙΔΗΣ