Η Αλίσια Σιλβερστόουν θα πληρώνει διατροφή 12.000 δολαρίων στον πρώην σύζυγό της

Η Αλίσια Σιλβερστόουν θα πληρώνει διατροφή 12.000 δολαρίων στον πρώην σύζυγό της Facebook Twitter
0

Η Αλίσια Σιλβερστόουν θα δίνει στον Κρις Τζαρέκι 12.000 δολάρια διατροφή κάθε μήνα τα επόμενα χρόνια στο πλαίσιο του διακανονισμού που έκαναν για το διαζύγιό τους. 

Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, η ηθοποιός με τον πρώην σύζυγό της ζήτησαν την βοήθεια ενός ιδιωτικού δικαστή για να επιλύσουν διάφορα θέματα στα οποία διαφωνούσαν σχετικά με το διαζύγιό τους. 

Τελικά αποφασίστηκε η 42χρονη ηθοποιός να δίνει 12.000 δολάρια τον μήνα στον 45χρονο μουσικό ως διατροφή μέχρι το 2024 και θα έχουν από κοινού την κηδεμονία του γιου τους, του 7χρονου Μπλερ Μπλου. 

Η Σιλβερστόουν που ήταν παντρεμένη με τον Τζαρέκι 13 χρόνια, συμφώνησε να του δίνει τη διατροφή αλλά σε περίπτωση που εκείνος ζήσει πάνω από πέντε μήνες στη διάρκεια ενός έτους με νέα σύντροφο, τότε θα σταματήσει. Επίσης άλλος όρος του διαζυγίου αναφέρει πως απαγορεύεται και οι δυο να κάνουν αρνητικά σχόλια για τον άλλον γονιό, παρουσία του παιδιού τους.  

View this post on Instagram

Our big 1st grader! ??

A post shared by Alicia Silverstone (@aliciasilverstone) on

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM