«Δεν θα το έκανα, είμαι μεγαλύτερη και πιο σοφή»: Η Ζιζέλ κριτικάρει τα σημερινά μοντέλα για τα social media

«Δεν θα το έκανα, είμαι μεγαλύτερη και πιο σοφή»: Η Ζιζέλ κριτικάρει τα σημερινά μοντέλα για τα social media Facebook Twitter
0

Μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσαν τα σχόλιά της για τα νεαρότερα μοντέλα που δραστηριοποιούνται στα social media, η Ζιζέλ Μπούντχεν αποφάσισε να ζητήσει συγγνώμη για την δήλωσή της που, όπως λέει, «παρεξηγήθηκε». 

Το 37χρονο μοντέλο από τη Βραζιλία, που πρωταγωνιστεί στο εξώφυλλο του τεύχους Ιουλίου της Vogue, είπε μεταξύ άλλων στη συνέντευξή της πως δεν επιδοκιμάζει καθόλου την πρακτική των σημερινών μοντέλων να κάνουν καριέρα μέσω Instagram. 

«Δεν είναι η γενιά μου, πρέπει να είμαι ειλικρινής σε αυτό. Είμαι μεγαλύτερη και πιο σοφή. Αν έπρεπε να προωθήσω τον εαυτό μου με τον τρόπο που πρέπει να το κάνουν σήμερα τα κορίτσια στο μόντελινγκ, ξεχάστε το. Δεν θα το έκανα», είπε χαρακτηριστικά η Ζιζέλ. 


Και παρόλο που η ίδια ασχολείται με τα social media, έσπευσε να διευκρινίσει πως τον λογαριασμό της στο Instagram της έχει φτιάξει η αδερφή της, η οποία και της υπενθυμίζει αραιά και πού να ποστάρει καμιά selfie. «Εγώ το μόνο που θα δημοσίευα είναι φωτογραφίες από ηλιοβασιλέματα», λέει το διάσημο σουπερμόντελ. 

@voguemagazine #73questions Full interview ?? https://www.vogue.com/article/73-questions-with-gisele-bundchen (Link in bio)

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gisele Bündchen (@gisele) στις


Ωστόσο πολλοί ήταν εκείνοι που ενοχλήθηκαν από τα σχόλιά της για τα social media, θεωρώντας τα «προσβολή» ειδικά για μοντέλα όπως η Κένταλ Τζένερ και η Τζίτζι Χαντίντ, οι οποίες έχουν χτίσει τις καριέρες τους μέσα από αυτά. 

Η Ζιζέλ αποφάσισε να απαντήσει στην αρνητική κριτική και το έκανε μέσα από μια δήλωση στο Twitter, κάτι που πολλοί σχολίασαν ως «ειρωνεία της τύχης». 

«Λυπάμαι που παρεξηγήθηκαν τα λόγια μου στο πρόσφατο άρθρο της Vogue. Προέρχομαι από μια παλιότερη γενιά και δεν είμαι γνώστης της τεχνολογίας. Θαυμάζω τη νεότερη γενιά και την ικανότητά τους να διαχειρίζονται τις αυξημένες απαιτήσεις των social media. Σίγουρα ποτέ δεν νιώθω πως είμαι σοφότερη από οποιονδήποτε και πιστεύω πως όλοι μαθαίνουμε», έγραψε η Ζιζέλ. 

Με πληροφορίες από W Magazine

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM