Η Αριάνα Γκράντε αρραβωνιάστηκε

Η Αριάνα Γκράντε αρραβωνιάστηκε Facebook Twitter
0

Η ποπ σταρ Ariana Grande και ο Pete Davidson αρραβωνιάστηκαν όπως μεταδίδουν πολλά ξένα μίντια τα οποία σημειώνουν πως η εξέλιξη έρχεται γρήγορα καθώς η σχέση τους μετρά μόλις μερικές εβδομάδες.

«Είναι απλά δύο άνθρωποι που βρήκαν την αγάπη γρήγορα και είναι ευτυχισμένοι. Δεν είναι κάτι που κρύβουν», λέει στο People μια πηγή από το περιβάλλον του ζευγαριού.

Η Grande δεν έχει κάνει επίσημες δηλώσεις αλλά σε ένα μήνυμά της μετά τα νέα, έγραψε ένα  «Σ 'αγαπώ» στο Τwitter. Ούτε και από την πλευρά του ηθοποιού υπάρχουν ακόμη δηλώσεις; για τα νέα που κάνουν το γύρο του κόσμου.

Η Αριάνα Γκράντε αρραβωνιάστηκε Facebook Twitter
O νεαρός Pete έκανε πριν από λίγες μέρες ένα τατουάζ με ένα σύμβολο που συνδέεται με την τραγουδίστρια

Το ζευγάρι - που άρχισε να βγαίνει λίγο μετά το χωρισμό της Grande από τον ράπερ Mac Miller τον Μάιο - χρησιμοποιούσαν συχνά τα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης για να εκφράσουν την αγάπη τους ο ένας για τον άλλον.

Και οι δύο είναι 24 ετών και αυτός είναι ο πρώτος τους αρραβώνας.

Η Grande έχει πει πολλές φορές πως ο νέος της σύντροφος υπήρξε πολύ υποστηρικτικός απέναντί της και πως την έχει βοηθήσει να ξεπεράσει σημαντικές δυσκολίες.

Πρόσφατα σε συνέντευξή της αποκάλυψε πως μετά τη φονική επίθεση σε συναυλία της στο Μάντσεστερ, αντιμετώπισε μια σοβαρή κρίση.

Η Αριάνα Γκράντε αρραβωνιάστηκε Facebook Twitter

Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια  μίλησε για την διαταραχή μετατραυματικού στρες από την οποία υποφέρει, μετά την βομβιστική επίθεση αυτοκτονίας στο φουαγιέ του συναυλιακού χώρου.

Από την έκρηξη σκοτώθηκαν 23 ενήλικες και παιδιά ενώ τραυματίστηκαν ακόμα 139.

Έκτοτε η Γκράντε υποφέρει από μετατραυματική διαταραχή και, όπως δήλωσε στη βρετανική Vogue, φοβάται πως δεν θα είναι ποτέ σε θέση να μιλήσει για το τρομοκρατικό χτύπημα χωρίς να καταρρεύσει με λυγμούς.

«Είναι δύσκολο να μιλώ για αυτό, υπέφεραν τόσοι άνθρωποι, οι απώλειες ήταν τεράστιες».

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι ανθισμένες ψευδαισθήσεις του Νταλί σε μια έκθεση με σπάνια σχέδια

Πολιτισμός / Οι ανθισμένες ψευδαισθήσεις του Νταλί σε μια έκθεση με σπάνια σχέδια

Λουλούδια, μονόκεροι και πεταλούδες, πρόσωπα που μεταμορφώνονται σε αρμονία με τον φυτικό κόσμο παρουσιάζονται για πρώτη φορά, δείχνοντας τα γεννήματα μιας πλούσιας σουρεαλιστικής φαντασίας.
NEWSROOM
Η Tate Britain αποκαθιστά τις παραγνωρισμένες, λησμονημένες γυναίκες καλλιτέχνιδες με μια ιστορική έκθεση

Πολιτισμός / Λησμονημένες γυναίκες καλλιτέχνιδες που έσπασαν τα όρια

Η Tate Britain αποκαθιστά τις παραγνωρισμένες Βρετανίδες καλλιτέχνιδες, με έργα από το 1520 μέχρι το 1920, σε μια ιστορική έκθεση αφιερωμένη σε εκείνες που ξεπέρασαν ανυπέρβλητα εμπόδια.
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Οι Queen διαπραγματεύονται με τη Sony τον κατάλογό τους για ένα δισ. δολάρια

Πολιτισμός / Οι Queen διαπραγματεύονται με τη Sony τον κατάλογό τους για ένα δισ. δολάρια

Αν οι Queen πετύχουν το τίμημα του ενός δισ. δολαρίων, θα είναι η μεγαλύτερη συμφωνία του είδους της, ξεπερνώντας τα 500 εκατομμύρια δολάρια που πλήρωσε η Sony για τον κατάλογο του Bruce Springsteen
NEWSROOM
Κορυφαίοι ξένοι και Έλληνες συγγραφείς στο 3ο Φεστιβάλ Βιβλίου Χανίων

Πολιτισμός / Κορυφαίοι ξένοι και Έλληνες συγγραφείς στο 3ο Φεστιβάλ Βιβλίου Χανίων

Με τη συμμετοχή περισσότερων των 100 ομιλητών από 17 χώρες και κεντρικό θέμα: «Ευρώπη, παρελθόν και μέλλον. Ματιές στη λογοτεχνία, τον πολιτισμό, την πολιτική», ο Δήμος Χανίων σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Κρήτης εγκαινιάζουν το 3ο Φεστιβάλ Βιβλίου Χανίων, από τις 26 έως και τις 30 Ιουνίου 2024.
NEWSROOM
 Ιερώνυμος Μπος

Πολιτισμός / «Ο κήπος των επίγειων απολαύσεων»: Ακούστε το τραγούδι που ζωγράφισε ο Ιερώνυμος Μπος στα οπίσθια ενός αμαρτωλού

Στα οπίσθια ενός αμαρτωλού -το έργο θεωρείται γενικά ως το σχόλιο του Μπος πάνω στο θέμα του θανάσιμου αμαρτήματος της λαγνείας- υπάρχει μια παρτιτούρα και βρίσκεται στο δεξιό κομμάτι του τρίπτυχου που θεωρείται είναι άποψη της Κόλασης
NEWSROOM