ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Νεκρή βρέθηκε η σχεδιάστρια μόδας Kate Spade

Νεκρή βρέθηκε η σχεδιάστρια μόδας Kate Spade Facebook Twitter
EPA/ANDREW GOMBERT
1

Νεκρή στο διαμέρισμά της, στη Νέα Υόρκη, βρέθηκε η Αμερικανίδα σχεδιάστρια μόδας Kate Spade. 

Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, η Σπέιντ αυτοκτόνησε και άφησε ένα σημείωμα όπου εξηγούσε τους λόγους που την ώθησαν σε αυτήν την απόφαση, σύμφωνα με το CBS New York. Πέθανε σε ηλικία 55 ετών.

Η σχεδιάστρια, το πραγματικό όνομα της οποίας ήταν Katherine Brosnahan, βρέθηκε νεκρή από ένα μέλος του προσωπικού που φρόντιζε το σπίτι της στη Νέα Υόρκη. 

Γεννήθηκε το 1962 και ξεκίνησε την καριέρα της ως δημοσιογράφος. Το 1993, μαζί με τον σύζυγό της Andy Spade, ίδρυσε την εταιρία Kate Spade Handbags, την οποία πώλησε το 2007.

Η Kate Spade είχε γίνει αρχικά γνωστή για τις τσάντες που σχεδίαζε, ενώ στη συνέχεια η εταιρία της επεκτάθηκε σε ενδύματα, αξεσουάρ και κοσμήματα.

Η εταιρία άνοιξε το πρώτο της υποκατάστημα στη Νέα Υόρκη το 1996 και πλέον έχει εκατοντάδες καταστήματα σε όλο τον κόσμο. Το ζευγάρι επέστρεψε στη μόδα το 2016, με την επωνυμία Frances Valentine -το όνομα της κόρης τους.

*ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 12 ιδιαίτερες -και λίγο περίεργες- τσάντες της σχεδιάστριας Κέιτ Σπέιντ
Πολιτισμός
1

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού

Πολιτισμός / Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στο ΚΠΙΣΝ

Η Άννα Κοκκίνου συνεργάζεται με τον Νίκο Βελιώτη και διαβάζει το τελευταίο και, κατά γενική παραδοχή, σπουδαιότερο διήγημά του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στον Φάρο του ΚΠΙΣΝ.
NEWSROOM
Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
OK τώρα, ψιλοάσχετο και τριχιά μπροστά στο λυπηρό συμβάν, αλλά γράφετε παντού (και στα Μικροπράγματα και εδώ) : "Η σχεδιάστρια, το πραγματικό όνομα της οποίας ήταν Katherine Brosnahan Πηγή: www.lifo.gr".Αλλά, πασιφανώς, το Kate Spade δεν ήταν ψευδώνυμο, αφού το Kate είναι υποκοριστικό του Katherine, ενώ αναφέρετε πως το ονοματεπώνυμο του συζύγου της είναι Andy Spade - άρα, ως είθισται στο εξωτερικό, πήρε το επώνυμό του.Και βουαλά, πώς βγήκε το Kate Spade - πραγματικότατο όνομα.