Η φάρσα της Ντέμι Λοβάτο στον σωματοφύλακά της προκάλεσε αντιδράσεις και οργισμένα μηνύματα

Η φάρσα της Ντέμι Λοβάτο στον σωματοφύλακά της προκάλεσε αντιδράσεις και οργισμένα μηνύματα Facebook Twitter
1

Το λάθος αστείο στην πιο λάθος στιγμή, έκανε η τραγουδίστρια Ντέμι Λοβάτο η οποία αναγκάστηκε να ζητήσει συγγνώμη για την φάρσα στον σωματοφύλακά της.

Η διαμάχη ξεκίνησε όταν η 25χρονη τραγουδίστρια αποκάλυψε στο Twitter την φάρσα που είχε ενορχηστρώσει και το πώς αντέδρασε το θύμα της.

«Πλήρωσα ένα call-girl στο Βέγκας και την έστειλα στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του Mαξ για να του κάνω έκπληξη. Μπήκε δωμάτιό του χωρίς άδεια και τον "χούφτωσε" και εκείνος φρίκαρε», ανέφερε η Λοβάτο περιμένοντας πως οι φανς της θα διασκέδαζαν με την αφήγηση.

Η φάρσα της Ντέμι Λοβάτο στον σωματοφύλακά της προκάλεσε αντιδράσεις και οργισμένα μηνύματα Facebook Twitter

Αλλά απέτυχε και αμέσως πολλοί στράφηκαν εναντίον της κάνοντας λόγο για σεξουαλική παρενόχληση που κάθε άλλο παρά αστεία ήταν.

Η τραγουδίστρια αρχικά διέγραψε το μήνυμα με την ιστορία, αλλά οι αντιδράσεις συνεχίστηκαν. Πολλοί ήταν εκείνοι που ισχυρίστηκαν πως ειδικά σε μια τέτοια περίοδο όπου το θέμα της σεξουαλικής παρενόχλησης έχει ανοίξει σε τόσα μέτωπα, αυτό που έκανε δεν ήταν καθόλου αστείο.

Καθώς η αντιπαράθεση κλιμακώθηκε, η Λοβάτο αρνήθηκε να υποχωρήσει και είπε πως ότι και αν έγραφε θα υπήρχε κάποιος που θα το έβρισκε προσβλητικό.

Ζήτησε επίσης από τους φανς της να ακούσουν τους στίχους του τραγουδιού της 'Warrior', το οποίο μιλά άμεσα για τη σεξουαλική κακοποίηση.

Όμως τα μηνύματα συνεχίστηκαν και κανείς δεν έμεινε ικανοποιημένος με τις εξηγήσεις. Τελικά η Λοβάτο επανήλθε και προσπάθησε να το «μαζέψει» με μια κανονική συγγνώμη.

Πολιτισμός
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το βιβλίο της Ανί Ερνό «Η εμμονή» είναι μια μικρή εποποιία της ζήλειας

Πολιτισμός / Το βιβλίο της Ανί Ερνό «Η εμμονή» είναι μια μικρή εποποιία της ζήλειας

Κατά τη διάρκεια της περασμένης χρονιάς κυκλοφόρησαν από το Μεταίχμιο δύο βιβλία της πολυδιαβασμένης στην Ελλάδα και στη Γαλλία Ανί Ερνό (Anni Ernaux, Νόμπελ Λογοτεχνίας 2022), σε μετάφραση Ρίτας Κολαΐτη
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια