H Φουρέιρα στο Προεδρικό της Κύπρου και στην Παρέλαση Υπερηφάνειας

H Φουρέιρα στο Προεδρικό της Κύπρου και στην Παρέλαση Υπερηφάνειας Facebook Twitter
7

Στο Προεδρικό Μέγαρο από τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη έγινε δεκτή η Ελένη Φουρέιρα, η οποία εκπροσώπησε τη χώρα στον διαγωνισμό της Eurovision, κατακτώντας τη δεύτερη θέση.

Η τραγουδίστρια συναντήθηκε με τον πρόεδρο σήμερα το πρωί ενώ ο Νίκος Αναστασιάδης δημοσίευσε φωτογραφίες και έγραψε: «Με χαρά υποδέχτηκα στο Προεδρικό την Ελένη Φουρέιρα τον Άλεξ Παπακωνσταντίνου και μέλη της αντιπροσωπείας που εκπροσώπησαν την χώρα μας στο διαγωνισμό της Eurovision. Τους ευχαριστούμε, με τη δουλειά και την παρουσία τους έγιναν πολύ καλοί πρεσβευτές της Κύπρου στο εξωτερικό».

Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας τους μπροστά στις κάμερες ο Πρόεδρος σημείωσε χαριτολογώντας ότι οι κάμερες βάζουν στο πλάνο μόνο την Φουρέιρα και όχι τον ίδιο.

Ακολούθως, ο Πρόεδρος σχολίασε ακόμη ότι σήμερα εξερράγη στη Νικαράγουα το ηφαίστειο Fuego, με την τραγουδίστρια να σχολιάζει ότι φέτος είναι η χρονιά του Fuego.

Ο Πρόεδρος εξέφρασε ακόμη την άποψη ότι η Κύπρος μπορούσε να κερδίσει και την 1η θέση και είπε πως το τραγούδι προσέφερε στη χώρα παγκόσμια προβολή.

Η Φουρέιρα απάντησε πως ήταν «μεγάλη μας τιμή που εκπροσωπήσαμε την Κύπρο, αγαπάμε την Κύπρο και τώρα έχουμε ένα λόγο να την αγαπάμε πολύ παραπάνω. Στόχος ήταν να κάνουμε εντύπωση και νομίζω το καταφέραμε».

#cypruspride ?️‍?♥️ in @natargeorgiou

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eleni Foureira (@foureira) στις

 Η Ελένη Φουρέιρα βρίσκεται στην Κύπρο από το Σάββατο καθώς χθες έδωσε συναυλία στην Παρέλαση Υπερηφάνειας της χώρας στη Λευκωσία.

Στο μήνυμά της προς τους συγκεντρωμένους, μεταξύ άλλων η Ελένη Φουρέιρα είπε: «Δεν έχετε τίποτα να φοβηθείτε. Κανένας και τίποτα δεν μπορεί να σας πει τι θα κάνετε στη ζωή σας. Αυτή είναι δική σας απόφαση».

 
Πολιτισμός
7

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
μεταξύ άλλων η Ελένη Φουρέιρα είπε: «Δεν έχετε τίποτα να φοβηθείτε. Κανένας και τίποτα δεν μπορεί να σας πει τι θα κάνετε στη ζωή σας. Αυτή είναι δική σας απόφαση».Ελενίτσα, η ομοφυλοφιλία δεν είναι απόφαση. Το να χρησιμοποιείται η λέξη «απόφαση» την κάνει να παίρνει τον χαρακτήρα ενός καπρίτσιου. Δεν είναι ούτε απόφαση, ούτε επιλογή.
Ξαναδιάβασε το λίγο.Εννοεί πως είναι δική τους απόφαση αν θα μπορέσει ο άλλος να τους πει τι να κάνουν στην ζωή τους.Υ.Γ.: Έχει λίγο τον χαρακτήρα του καπρίτσιου όπως και να είναι.
Έχει τον χαρακτήρα του Καπρίτσιο επειδή ακριβώς γίνονται δηλώσεις σαν αυτή. Όσο κάποιος επιλέγει το χρώμα των ματιών του, άλλο τόσο επιλέγει και αν θα είναι ομοφυλόφιλος ή όχι.
"Λουκουμάκι" (το), δεν απαξιώνουμε το επίτευγμα κάποιου μόνο και μόνο επειδή δεν πήρε Νόμπελ Χημείας.Πολύ επικίνδυνος συλλογισμός: όλοι χρειάζονται κάπου, ειδικά όταν αξίζουν.
Αν το να χορέψεις καταπληκτικά ένα φθηνό τραγούδι που παρουσιάζει τη γυναίκα ως ερωτικό αντικείμενο που φωνάζει πως έχει κα*λες (Fuego) είναι τόσο μεγάλο επίτευγμα που απογορεύει την προσφώνηση του ονόματος της με υποκοριστικό, πάω πάσο. Ας πει λοιπόν κάποιος στην Ελένη πως η ομοφυλοφιλία ΔΕΝ είναι επιλογή.