Ο Kanye West αποκάλυψε πως είχε πρόβλημα ψυχικής υγείας

Ο Kanye West αποκάλυψε πως είχε πρόβλημα ψυχικής υγείας Facebook Twitter
0

Στην πρώτη συνέντευξη μετά την κυκλοφορία του νέου του δίσκου «Υe» ο Κάνιε Γουέστ μίλησε για το νέο άλμπουμ του και γιατί αποφάσισε να το ονομάσει Ye. Επίσης, για πρώτη φορά μίλησε για την ψυχική του υγεία και παραδέχτηκε το πρόβλημα που αντιμετώπισε.

«Θέλησα να κάνω κάτι που ταιριάζει με την ενέργεια που μου δίνει το σύμπαν», είπε για τη νέα του μουσική σε συνέντευξη στον ραδιοφωνικό παραγωγό Big Boy.

Ο Γουέστ μίλησε στη συνέχεια για την ψυχική ασθένεια με την οποία ήρθε αντιμέτωπος και πώς η τέχνη ενήργησε ως διέξοδος από την δύσκολη κατάσταση.

«Είμαι τόσο ευλογημένος και τόσο προνομιούχος γιατί σκέφτομαι ανθρώπους που έχουν ψυχικά ζητήματα, που όμως δεν είναι Κάνιε Γουεστ και που δεν μπορούν να κάνουν αυτό το άλμπουμ και να αισθανθούν πως είναι καλά».

«Δεν είχα διαγνωστεί ποτέ και ήμουν 39 χρονών», αποκάλυψε διευκρινίζοντας ότι εννοούσε διάγνωση ψυχικής κατάστασης.

«Δεν είναι μια αναπηρία, είναι μια υπερδύναμη», είπε. Τα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για ψυχική κατάρρευση του ράπερ είχαν αυξηθεί σημαντικά το 2017, όταν ο ίδιος είχε ακυρώσει τις συναυλίες του ενώ ένα χρόνο πριν υπήρχαν φήμες για ψυχωσικό επεισόδιο και νοσηλεία του. Όμως αυτή είναι η πρώτη φορά που ο Κάνιες αναφέρεται στην υγεία του με σαφήνεια, αν και δεν δίνει περισσότερες λεπτομέρειες.

Στο νέο του δίσκο υπάρχει το τραγούδι «Yikes» με το οποίο εμμέσως αναφέρεται στο τι είχε περάσει:

«That's my third person
That's my bipolar shit, nigga what?
That's my superpower, nigga ain't no disability
I'm a superhero! I'm a superhero!»

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM