O Μάθιου ΜακΚόναχι γύρισε ταινία με τον Snoop Dogg και να τι έπαθε

O Μάθιου ΜακΚόναχι γύρισε ταινία με τον Snoop Dogg και να τι έπαθε Facebook Twitter
0

Δεδομένης της φήμης του, είναι παράλογο να περιμένει κανείς να περάσει χρόνο με τον Snoop Dogg χωρίς να συμβεί κάτι αναπάντεχο και προφανώς αυτό ισχύει και στην περίπτωση που γυρίζει κανείς ταινία με τον διάσημο ράπερ.

Ο Μάθιου ΜακΚόναχι συμπρωταγωνιστεί με τον Snoop Dogg στη νέα ταινία του Χάρμονυ Κόριν, «The Beach Bum».

Σε μία σκηνή, ο χαρακτήρας που υποδύεται ο ΜακΚόναχι, ο Moondog, πηγαίνει στον Snoop για να βρει λίγο «μαγικό χόρτο», για να «θεραπεύσει» το συγγραφικό αδιέξοδο στο οποίο βρίσκεται.

Όπως ανέφερε ο ΜακΚόναχι στην εκπομπή του Τζίμι Κίμελ, φρόντισε να ελέγξει ο ίδιος μαζί με τον υπεύθυνο τoυ εξοπλισμού που χρησιμοποιείται στον κινηματογράφο (props) και να βεβαιωθεί ότι θα χρησιμοποιούσαν ψεύτικη κάνναβη, όπως είπε, «κάτι σαν τριμμένη ρίγανη». Όμως σαν «ύπουλος φαρσερ», όπως τον χαρακτήρισε ο ΜακΚόναχι, ο Snoop είχε άλλες ιδέες.

O Μάθιου ΜακΚόναχι γύρισε ταινία με τον Snoop Dogg και να τι έπαθε Facebook Twitter

«Όμως εγώ πάω στον Snoop και πάω στον υπεύθυνο των props και βεβαιώνομαι ότι έχω το ψεύτικο χόρτο» λέει χαρακτηριστικά ο ΜακΚόναχι. «Η κάνναβη που χρησιμοποιείται στις ταινίες δεν είναι αληθινή. Είναι σαν τριμμένη ρίγανη και τέτοια. Έτσι προχωράμε στο γύρισμα της σκηνής», συνεχίζει. 

Περιγράφοντας ο ΜακΚόναχι λέει: «Καθώς το γύρισμα φτάνει στη συγκεκριμένη σκηνή, είναι μία σκηνή διάρκειας έξι λεπτών, περνάμε το τσιγάρο ο ένας στον άλλο. Ξαφνικά, προς το τέλος (ο Snoop) λέει, "Yo, Moondog", αυτός είναι ο χαρακτήρας μου, "αυτό δεν είναι το ψεύτικο χόρτο. Είναι το χόρτο του Snoop". Τώρα, οι επόμενες εννέα ώρες ήταν πολύ διασκεδαστικές, όμως δεν νομίζω να χρησιμοποιήσαμε ούτε μία λέξη στα αγγλικά».

Αστειευόμενος ο ΜακΚόναχι είπε χαρακτηριστικά: «I got Snooped» («Μου την έφερε») κάνοντας λογοπαίγνιο με το όνομα του ράπερ.

Η ταινία «The Beach Bum» είναι η πρώτη ταινία του Χάρμονυ Κόριν, μετά την επιτυχία του «Spring Breakers» το 2012 που προκάλεσε πολλές συζητήσεις.

 
Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μάχη για τον «Δαβιδ» του Μιχαήλ Άγγελου: Η ελευθερία της έκφρασης ενάντια στην προστασία της αξιοπρέπειας

Πολιτισμός / Ο «Δαβίδ» του Μιχαήλ Άγγελου και η ελευθερία της έκφρασης κόντρα στην προστασία των καλλιτεχνικών θησαυρών

Στη Φλωρεντία, η Galleria dell'Accademia υπερασπίζεται τον Δαβίδ του Μιχαήλ Άγγελου, ένα αριστούργημα του 1504, από απαξιωτικές και μη εξουσιοδοτημένες εμπορικές χρήσεις
NEWSROOM
Πέθανε ο Ρίτσαρντ Σέρα, ο τελευταίος μεγάλος Αμερικανός καλλιτέχνης

Πολιτισμός / Πέθανε ο Ρίτσαρντ Σέρα, ο τελευταίος μεγάλος Αμερικανός καλλιτέχνης

Ο Ρίτσαρντ Σέρα ήταν ένας σύγχρονος μινιμαλιστής καλλιτέχνης γνωστός για τα μνημειώδη ατσάλινα γλυπτά του. Τα συχνά τρομακτικά σε κλίμακα έργα του προκαλούν ζάλη και αποπροσανατολισμό, με τις αρχιτεκτονικές τους καμπύλες να στροβιλίζονται, καθώς οι θεατές περπατούν στα περάσματά τους.
NEWSROOM