Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο θα απαγόρευε την είσοδο στον Τραμπ αν ποτέ πήγαινε σε εστιατόριο Nobu

Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο θα απαγόρευε την είσοδο στον Τραμπ αν ποτέ πήγαινε σε εστιατόριο Nobu Facebook Twitter
1

Εκτός από ένας εκ των διασημότερων ηθοποιών του Χόλιγουντ, ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο είναι επίσης συνιδιοκτήτης του εστιατορίου Nobu και της ομώνυμης αλυσίδας. 

Ο 74χρονος ηθοποιός, σε συνέντευξή του στη MailOnline με αφορμή τα εγκαίνια του νέου Nobu Marbella Resort την περασμένη εβδομάδα, αναφέρθηκε ξανά στην απέχθειά του για τον Ντόναλντ Τραμπ, στον οποίο αποκάλυψε πως θα απαγόρευε την είσοδο σε οποιοδήποτε εστιατόριο Nobu σε περίπτωση που ήθελε ποτέ να μπει. 

Συγκεκριμένα σε ερώτηση ποιος θα ήταν ο καλεσμένος των ονείρων του, ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο τόνισε πως ποτέ του δεν θα επέτρεπε στον Τραμπ να μπει σε οποιοδήποτε εστιατόριο Nobu. «Δεν με νοιάζει τι του αρέσει. Αν ποτέ έμπαινε μέσα σε ένα εστιατόριο όπου βρισκόμουν κι εγώ, θα έφευγα», πρόσθεσε η διάσημος ηθοποιός. 

Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο θα απαγόρευε την είσοδο στον Τραμπ αν ποτέ πήγαινε σε εστιατόριο Nobu Facebook Twitter
Ο Robert De Niro με τον Ιάπωνα σεφ Nobu Matsuhisa (αριστερά) στα εγκαίνια του Nobu Hotel στη Μάλαγα της Ισπανίας.(ΕPA/ALF)

Βέβαια, από την πλευρά του ο Chef Nobu, έτερος ιδιοκτήτης των Nobu, εμφανίστηκε πιο διαλλακτικός. «Είναι το όνειρό μου να καθίσει ο Τραμπ δίπλα στον Μπομπ. Και να τους φτιάξω σούσι», είπε στην ίδια συνέντευξη. 

Το 2013, στη διάρκεια επίσκεψής του στη Ρωσία, ο Αμερικανός πρόεδρος είχε επισκεφθεί το εστιατόριο Nobu της Μόσχας. Η συγκεκριμένη φωτογραφία που κυκλοφόρησε έπαιξε σημαντικό ρόλο στην υπόθεση που στοιχειοθέτησε εναντίον του ο πρώην Βρετανός κατάσκοπος Κρίστοφερ Στιλ. Στα έγγραφα αναφερόταν πως υπάρχει «ροζ» βίντεο με τον Τραμπ να παρακολουθεί ρωσίδες ιερόδουλες που είχε πληρώσει ο ίδιος να ουρούν στο κρεβάτι που είχε κοιμηθεί ο Μπαράκ Ομπάμα στο Ritz Carlton στη Μόσχα.

Πολιτισμός
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επαναλειτουργεί μετα από 5 χρόνια το σπήλαιο των Πετραλώνων Χαλκιδικής

Πολιτισμός / Επαναλειτουργεί μετα από 5 χρόνια το σπήλαιο των Πετραλώνων Χαλκιδικής

Με έκταση περίπου 10.000 τ.μ. αλλά προσβάσιμο στο 10% με 20%, το σπήλαιο Πετραλώνων εκτιμάται ότι σχηματίστηκε πριν από ένα και πλέον εκατομμύρια χρόνια και αποτέλεσε έναν χώρο όπου κατέφευγαν τροφοκυνηγοί
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια