Οι πρώτες επίσημες φωτογραφίες του γάμου και η ανακοίνωση του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ

Οι πρώτες επίσημες φωτογραφίες του γάμου και η ανακοίνωση του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ Facebook Twitter
0

Ο πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγός του Μέγκαν ευχαρίστησαν σήμερα όλους όσοι συμμετείχαν στον λαμπερό γάμο τους, το περασμένο Σάββατο, δίνοντας στη δημοσιότητα τις επίσημες φωτογραφίες της τελετής και των εορταστικών εκδηλώσεων.

Ο Χάρι και η Μέγκαν –επισήμως πλέον ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ– παντρεύτηκαν στον Πύργο του Γουίνδσορ, την κατοικία της βασίλισσας Ελισάβετ στο δυτικό Λονδίνο, το μεσημέρι του Σαββάτου.

«Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ θέλουν να ευχαριστήσουν όλους όσοι συμμετείχαν στους εορτασμούς του γάμου τους. Αισθάνονται πολύ τυχεροί που μπόρεσαν να μοιραστούν αυτήν την ημέρα με όλους εκείνους που συγκεντρώθηκαν στο Γουίνδσορ και με όσους παρακολούθησαν τον γάμο από την τηλεόραση στο Ηνωμένο Βασίλειο, την Κοινοπολιτεία και σε όλον τον κόσμο» ανέφερε η ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο του Χάρι στο Ανάκτορο του Κένσινγκτον.

Το ζευγάρι έδωσε στη δημοσιότητα τρία επίσημα πορτρέτα, φωτογραφίες που τράβηξε ο Αλέξι Λουμπομίρσκι. Στο ένα ποζάρουν στο Πράσινο Σαλόνι του Πύργου, περιστοιχισμένοι από τη μητέρα της Μέγκαν, την Ντόρια Ράγκλαντ και τον πατέρα του Χάρι, τον διάδοχο του βρετανικού θρόνου πρίγκιπα Κάρολο, την 92χρονη βασίλισσα και τον πρίγκιπα Φίλιππο, τον αδελφό του Χάρι πρίγκιπα Ουίλιαμ με τη σύζυγό του Κέιτ και τη δεύτερη σύζυγο του Καρόλου, Καμίλα.


Στη δεύτερη φωτογραφία εικονίζεται μόνο το ζεύγος με τα παρανυφάκια – μεταξύ αυτών τα ανίψια τους, πρίγκιπας Κάρολος και πριγκίπισσα Σάρλοτ, τα δύο μικρά παιδιά του Ουίλιαμ.


Η τρίτη είναι μια ασπρόμαυρη φωτογραφία των νεόνυμφων στην ανατολική βεράντα του Πύργου.

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επαναλειτουργεί μετα από 5 χρόνια το σπήλαιο των Πετραλώνων Χαλκιδικής

Πολιτισμός / Επαναλειτουργεί μετα από 5 χρόνια το σπήλαιο των Πετραλώνων Χαλκιδικής

Με έκταση περίπου 10.000 τ.μ. αλλά προσβάσιμο στο 10% με 20%, το σπήλαιο Πετραλώνων εκτιμάται ότι σχηματίστηκε πριν από ένα και πλέον εκατομμύρια χρόνια και αποτέλεσε έναν χώρο όπου κατέφευγαν τροφοκυνηγοί
NEWSROOM