Παντρεύεται ο «αιώνιος εργένης» Χιου Γκραντ

Παντρεύεται ο «αιώνιος εργένης» Χιου Γκραντ Facebook Twitter
EPA/WILL OLIVER
0

Ο ηθοποιός Χιου Γκραντ  θα παντρευτεί τη σύντροφό του, τη Σουηδή Άννα Έμπερσταϊν, παραδίδοντας έτσι τον τίτλο του πιο επιθυμητού και διάσημου εργένη στη Μεγάλη Βρετανία.

Είναι ο πρώτος γάμος του 57χρονου ηθοποιού, ο οποίος έγινε γνωστός από την ταινία «Τέσσερις γάμοι και μια κηδεία» και τα τελευταία έξι χρόνια είναι ζευγάρι με την Άννα Έμπερσταϊν, με την οποία έχει αποκτήσει τρία παιδιά.

Οι αναγγελίες του γάμου δημοσιεύτηκαν στο δημαρχείο του Κένσινγκτον και Τσέλσι, ακριβή συνοικία του δυτικού Λονδίνου όπου το ζευγάρι έχει το σπίτι του, γράφει η εφημερίδα The Sun. Σύμφωνα με τη βρετανική νομοθεσία, οι αναγγελίες πρέπει να δημοσιεύονται τρεις εβδομάδες πριν από τον γάμο.

Παντρεύεται ο «αιώνιος εργένης» Χιου Γκραντ Facebook Twitter
EPA/SEBASTIEN NOGIER

Ο Γκραντ έχει πέντε παιδιά. Με την 39χρονη, Άννα Έμπερστάιν, έκαναν το πρώτο παιδί τους, ένα αγόρι, το 2012 και ακολούθησε μια κόρη το 2015. Ο ηθοποιός έχει άλλα δύο παιδιά -έναν γιο και μια κόρη- με την Τίνγκλαν Χονγκ.

  

Ο «αιώνιος εργένης» όπως αποκαλείτο από τον βρετανικό Τύπο, είχε κατά το παρελθόν διάφορες σχέσεις τις οποίες παρακολουθούσαν στενά τα ταμπλόιντ όπως με την ηθοποιό και μοντέλο Βρετανίδα Λιζ Χάρλεϊ και την παραγωγό Τζεμίμα Γκόλντσμιθ.

Φέτος το Μάρτιο, η πρώην σύντροφος του Γκραντ, Λιζ Χάρλεϊ, αποκάλυψε πως το ζευγάρι απέκτησε και ένα τρίτο παιδί. 

«Είμαι πολύ τυχερή που στα 31 χρόνια φιλίας μας, εξακολουθεί να είναι ο καλύτερος μου φίλος στον κόσμο. Είναι πραγματικά καταπληκτικός άνθρωπος. Τον βλέπω και του μιλάω πολύ. Ξέρετε, τώρα είναι πατέρας πέντε παιδιών. Έχει πέντε παιδιά και είναι υπέροχος μπαμπάς. Ναι, εξακολουθεί να παραμένει ο καλύτερός μου φίλος για μια ζωή», είχε δηλώσει η Χάρλεϊ για τον Χιου Γκραντ, σε συνέντευξή της στο E!'s Daily Pop.

Η 39χρονη μέλλουσα σύζυγος είναι διαζευγμένη. Πρώην παραγωγός του αμερικανικού τηλεοπτικού δικτύου ESPN, η 'Εμπερσταϊν είναι διευθύντρια της σουηδικής εταιρίας παιδικής ένδυσης Ace&Me.

Σε συνέντευξη στη Daily Mirror, μερικούς μήνες πριν από τα 50α γενέθλιά του, είχε εκφράσει τον φόβο μήπως γίνει «ένας θλιβερός γέρος, μόνος κι έρημος».

Ο ηθοποιός που έπαιξε σε πολλές κινηματογραφικές ταινίες τις δεκαετίες του 1990 και του 2000 και βραβεύτηκε για τις ερμηνείες του στις ταινίες «Μια Βραδιά στο Νότινγκ Χιλ», «Το ημερολόγιο της Μπρίτζετ Τζόουνς« ή «Αγάπη είναι...», έλαβε πρόσφατα τους επαίνους του βρετανικού Τύπου για την ερμηνεία στη μίνι τηλεοπτική σειρά του BBC «A Very English Scandal».

Στο πρώτο επεισόδιο που προβλήθηκε την Κυριακή, υποδύεται τον Τζέρεμι Θορπ, ανερχόμενο αστέρι του Φιλελεύθερου Κόμματος κατά τις δεκαετίες του 1960/1970 που είχε προσπαθήσει με κάθε τρόπο να σιωπήσει έναν πρώην εραστή του που απειλούσε να αποκαλύψει τη σχέση τους, με αποτέλεσμα να προκαλέσει την πτώση του.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ, AFP και BBC

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επαναλειτουργεί μετα από 5 χρόνια το σπήλαιο των Πετραλώνων Χαλκιδικής

Πολιτισμός / Επαναλειτουργεί μετα από 5 χρόνια το σπήλαιο των Πετραλώνων Χαλκιδικής

Με έκταση περίπου 10.000 τ.μ. αλλά προσβάσιμο στο 10% με 20%, το σπήλαιο Πετραλώνων εκτιμάται ότι σχηματίστηκε πριν από ένα και πλέον εκατομμύρια χρόνια και αποτέλεσε έναν χώρο όπου κατέφευγαν τροφοκυνηγοί
NEWSROOM