ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Το Παλάτι ανακοίνωσε πως ο πρίγκιπας Κάρολος θα συνοδεύσει τη Μέγκαν Μαρκλ στην εκκλησία

Το Παλάτι ανακοίνωσε πως ο πρίγκιπας Κάρολος θα συνοδεύσει τη Μέγκαν Μαρκλ στην εκκλησία Facebook Twitter
0

Ο πρίγκιπας Κάρολος θα είναι αυτός που θα συνοδεύσει την Μέγκαν Μαρκλ όταν περπατά στο διάδρομο της εκκλησίας για το γάμο της με τον πρίγκιπα Χάρι, ανακοίνωσε το Παλάτι του Κένσιγκτον. 

Ο πατέρας της Μέγκαν Μαρκλ, Τόμας, δεν θα μπορέσει να είναι τελικά στην τελετή, καθώς υποβλήθηκε σε επέμβαση καρδιάς. 

Η ίδια το επιβεβαίωσε μέσω επίσημης ανακοίνωσης που εξέδωσε την Πέμπτη, εξηγώντας πως ελπίζει έτσι ο πατέρας της να πάρει το χρόνο που χρειάζεται ώστε να εστιάσει την υγεία του. 

Ο πρίγκιπας της Ουαλίας «είναι ευχαριστημένος που μπορεί να υποδεχθεί με αυτόν τον τρόπο την δεσποινίδα Μαρκλ στη βασιλική οικογένεια», προστίθεται στην ανακοίνωση. 


Η μητέρα της Μέγκαν, Ντόρια Ράγκλαντ, θα είναι εκείνη που θα την πάει στο Παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου, από όπου και θα την παραλάβει ο Κάρολος. 

Η Ντόρια θα συναντήσει για πρώτη φορά από κοντά την Βασίλισσα Ελισάβετ στο Κάστο του Ουίνδσορ μετά την τελετή, συνοδευόμενη από τον Χάρι και τη Μέγκαν. Βέβαια να σημειωθεί πως έχει ήδη γνωρίσει τον πρίγκιπα Κάρολο και τον πρίγκιπα Ουίλιαμ.

Πολιτισμός
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού

Πολιτισμός / Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στο ΚΠΙΣΝ

Η Άννα Κοκκίνου συνεργάζεται με τον Νίκο Βελιώτη και διαβάζει το τελευταίο και, κατά γενική παραδοχή, σπουδαιότερο διήγημά του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στον Φάρο του ΚΠΙΣΝ.
NEWSROOM
Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM