Το γαμήλιο δώρο του Ντόναλντ και της Μελάνια στον Χάρι και τη Μέγκαν - αν και δεν προσκλήθηκαν

Το γαμήλιο δώρο του Ντόναλντ και της Μελάνια στον Χάρι και τη Μέγκαν - αν και δεν προσκλήθηκαν Facebook Twitter
EPA
0

Αν και δεν προσκλήθηκαν στον πριγκιπικό γάμο στο Γουίνσδορ, ο Ντόναλντ και η Μελάνια Τραμπ θα στείλουν το δώρο τους στον πρίγκιπα Χάρι και την Μέγκαν Μαρκλ.

Όπως επιβεβαίωσε εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου στο περιοδικό People, το προεδρικό ζεύγος θα κάνει μια γενναιόδωρη δωρεά σε ένα από τα επτά φιλανθρωπικά ιδρύματα που έχουν ζητήσει, αντί δώρου, οι μελλόνυμφοι.

Επιθυμία του 33χρονου Χάρι και της 36χρονης ηθοποιού είναι η χρηματική υποστήριξη οργανώσεων που αγωνίζονται για τα δικαιώματα των γυναικών, βοηθούν άστεγους ή προστατεύουν το περιβάλλον. Μεταξύ των φιλανθρωπικών οργανώσεων είναι το ίδρυμα Crisis, ένα ταμείο για τα παιδιά που πάσχουν από Aids και μια οργάνωση υπέρ της προστασίας των θαλασσών.

Σύμφωνα με τον ανταποκριτή του NBC, Κέιρ Σίμονς, η απόφαση να μην προσκληθούν ηγέτες κρατών στον γάμο ανήκει στον πρίγκιπα Χάρι.

«Άνθρωποι του κύκλου του Χάρι μου λένε ότι έχει τον απόλυτο έλεγχο για τα πάντα. Αυτός αποφασίζει. Για αυτό δεν θα παραστούν πολιτικοί στον γάμο, ούτε ο Τραμπ ούτε καν η Βρετανίδα πρωθυπουργός» Τερέζα Μέι, αναφέρει ο Σίμονς.

Αυτός ο «κανόνας» βέβαια αποκλείει και την οικογένεια Ομπάμα, παρά τις φιλικές σχέσεις που διατηρεί ο πρώην Αμερικανός πρόεδρος και η σύζυγός τους με τον πρίγκιπα Χάρι.

Μεγάλος απών από τον γάμο θα είναι και ο πατέρας της Μέγκαν Μάρκλ που τελικά δεν θα καταφέρει να βαδίσει πλάι στην κόρη του τον μακρύ διάδρομο της εκκλησίας, για να την παραδώσει στον μέλλοντα σύζυγό της.

Όπως επιβεβαίωσε πριν λίγες ώρες η δημοφιλής ηθοποιός, ο πατέρας της νοσηλεύεται σε νοσοκομείο μετά από επέμβαση καρδιάς και «προηγείται η υγεία του».

Με πληροφορίες από People

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ