Η Daily Mail αποκάλυψε πως ο οίκος Ralph & Russo φτιάχνει το νυφικό της Μέγκαν Μαρκλ

Η Daily Mail αποκάλυψε πως ο οίκος Ralph & Russo φτιάχνει το νυφικό της Μέγκαν Μαρκλ Facebook Twitter
0

Το νυφικό που θα φορέσει στις 19 Μαΐου η Μέγκαν Μαρκλ θα κοστίζει 100.000 λίρες (περίπου 113.000 ευρώ) και θα φέρει την υπογραφή του βρετανικού οίκου υψηλής ραπτικής Ralph & Russo.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες το νυφικό και θα είναι ραμμένο στο χέρι και στολισμένο με πολλές χάντρες, ενώ θα πληρωθεί από την οικογένεια του γαμπρού, του βρετανού πρίγκιπα Χάρι, σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα της Daily Mail.

To ταμπλόιντ που εμφανίζεται σίγουρο για την πληροφορία επικαλείται πηγές των Ανακτόρων και της βιομηχανίας της μόδας οι οποίες φέρονται να έχουν αποκαλύψει ότι η 36χρονη αμερικανίδα ηθοποιός επέλεξε τον συγκεκριμένο οίκο μόδας για το νυφικό της με το οποίο θα εμφανιστεί στο Παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο Κάστρο του Ουίνδσορ.

Η Daily Mail αποκάλυψε πως ο οίκος Ralph & Russo φτιάχνει το νυφικό της Μέγκαν Μαρκλ Facebook Twitter

Ο γάμος θα τελεστεί ενώπιον των 600 προσκεκλημένων ενώ ένα δισεκατομμύριο τηλεθεατές σε όλο τον κόσμο θα παρακολουθήσουν την τελετή από τις τηλεοράσεις τους.

Ωστόσο οι πληροφορίες αναφέρουν πως αυτό θα είναι το πρώτο νυφικό που θα φορέσει η Μαρκλ καθώς στη δεξίωση που θα παρατεθεί μετά τον γάμο από την βασίλισσα στο St George's Hall θα εμφανιστεί με άλλη δημιουργία.

Χθες τα Ανάκτορα του Κένσινγκτον ανακοίνωσαν ότι ο πατέρας της Μέγκαν Μαρκλ θα είναι εκείνος που θα παραδώσει τη νύφη, ενώ και οι δύο γονείς της, οι οποίοι είναι διαζευγμένοι, θα γνωριστούν με τη βασίλισσα Ελισάβετ και άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας πριν από την τελετή.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μάριος Φραγκούλης: Στο νοσοκομείο μετά από ατύχημα – Αναβάλλεται η συναυλία με την Γιώτα Νέγκα

Πολιτισμός / Μάριος Φραγκούλης: Στο νοσοκομείο μετά από ατύχημα – Αναβάλλεται η συναυλία με την Γιώτα Νέγκα

Όπως αναφέρει η διοργανώτρια εταιρεία σε ανάρτηση στα social media, η συναυλία της Δευτέρας 10 Ιουνίου στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού αναβάλλεται λόγω ατυχήματος του Μάριου Φραγκούλη
NEWSROOM
Σιάμαλαν, Σαλβαδόρ Νταλί και Τζιμ Τζάρμους από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Σιάμαλαν, Σαλβαδόρ Νταλί και Τζιμ Τζάρμους από αύριο στους κινηματογράφους

Το σκηνοθετικό ντεμπούτο της θυγατέρας Σιάμαλαν, η τέταρτη ταινία των Bad Boys, μια ανορθόδοξη βιογραφία του Νταλί και δυο επανεκδόσεις απαρτίζουν το κινηματογραφικό πρόγραμμα αυτής της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ