Απεργία την Πρωτομαγιά

Τζένιφερ Λόπεζ: H βασίλισσα του Βέγκας επέστρεψε και είναι ακόμη πιο προκλητική

Τζένιφερ Λόπεζ: H βασίλισσα του Βέγκας επέστρεψε και είναι ακόμη πιο προκλητική Facebook Twitter
1

Η Τζένιφερ Λόπεζ είναι στα καλύτερά της...Το ΤΙΜΕ την έβαλε φέτος στη λίστα με τους 100 πιο επιδραστικούς ανθρώπους του κόσμου και η ίδια διανύει μια από τις καλύτερες περιόδους στην προσωπική της ζωή καθώς είναι ζευγάρι με τον Άλεξ Ροντρίγκεζ.

Αλλά οι μπίζνες είναι μπίζνες και η λατίνα σούπερ-σταρ έπρεπε να επιστέψει στο βασίλειο της, το λαμπερό και θορυβώδες Λας Βέγκας.

Το δεύτερο σκέλος των εμφανίσεών της στο Zappos Theater του Planet Hollywood ξεκίνησε με τη Λόπεζ να έχει κάνει αλλαγές.

Πιο προκλητική, πιο εκρηκτική στη σκηνή και με εντελώς διαφορετικά κοστούμια, η τραγουδίστρια έκανε πρεμιέρα της υπερπαραγωγής το περασμένο Σαββατοκύριακο και για ακόμη μια φορά αναμένεται να είναι sold out σε λίγες μέρες.

 
 

#JennyFromTheBlock #JenniferLopez #Jlo #Allihave #JloFashion #Jlovers #JloDancers #JloVegas

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jlo (@jlomilove) στις

Justin Bieber, Jessica Alba, Kim Kardashian West, Ashton Kutcher, Mila Kunis, Kevin Hart, Nick Jonas, Demi Lovato, Khloe Kardashian, Cristiano Ronaldo, Channing Tatum και Ellen DeGeneres είναι μόλις μερικά από τα διάσημο ονόματα που μέχρι τώρα έχουν επισκεφθεί για χατήρι της το Βέγκας και έχουν απολαύσει από κοντά στο σόου των 90 λεπτών.

Συνολικά κάνει επτά ολικές αλλαγές κοστουμιών και με τις καμπύλες της σε να είναι στρατηγικά εκτεθειμένες αποτίει φόρο τιμής στις λάτιν ρίζες της μαζί με 14 χορευτές.

Δεν είναι ακριβές το ποσό της αμοιβής της, αλλά τα δημοσιεύματα λένε πως είναι περίπου 350.000 δολάρια τη βραδιά!

Τζένιφερ Λόπεζ: H βασίλισσα του Βέγκας επέστρεψε και είναι ακόμη πιο προκλητική Facebook Twitter
Τζένιφερ Λόπεζ: H βασίλισσα του Βέγκας επέστρεψε και είναι ακόμη πιο προκλητική Facebook Twitter

Όμως αν και το deal που έχει κάνει με το Βέγκας περιλαμβάνει αστρονομική αμοιβή, η Λόπεζ δεν περιορίζεται και ακολουθεί μια επιχειρηματική διαδρομή που έχει γίνει τάση μεταξύ διασημοτήτων: λανσάρει δική της σειρά καλλυντικών.

Πρόκειται για μια πλήρη συλλογή με 70 προϊόντα μακιγιάζ που θα κυκλοφορήσει στις ΗΠΑ στις 26 Απριλίου από την εταιρεία Inglot, αλλά θα είναι διαθέσιμη και online στο http://jenniferlopezinglot.com/.

Την ίδια ώρα ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το νέο της τραγούδι σε συνεργασία με τους DJ Khaled και Cardi B και όλοι λένε πως αυτό θα είναι το πρώτο μεγάλο χιτ του καλοκαιριού. Και οι τρεις έχουν υποσχεθεί πως το βίντεο θα είναι κάτι πρωτόγνωρο και πολύ θεαματικό.

Πολιτισμός
1

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού

Πολιτισμός / Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στο ΚΠΙΣΝ

Η Άννα Κοκκίνου συνεργάζεται με τον Νίκο Βελιώτη και διαβάζει το τελευταίο και, κατά γενική παραδοχή, σπουδαιότερο διήγημά του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στον Φάρο του ΚΠΙΣΝ.
NEWSROOM
Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM