«Κρατούσα την ανθοδέσμη στα χρυσά μου δάχτυλα» - Ο παραμυθένιος γάμος του μοντέλου που γεννήθηκε με ένα χέρι

«Κρατούσα την ανθοδέσμη στα χρυσά μου δάχτυλα» - Ο παραμυθένιος γάμος του μοντέλου που γεννήθηκε με ένα χέρι Facebook Twitter
0

Η Ρεμπέκα Μαρίν, που γεννήθηκε χωρίς δεξί χέρι και κατάφερε να γίνει μοντέλο, μοιράστηκε στο Instagram τις φωτογραφίες του γάμου της, μιλώντας για τη σημασία που έχει αποδεχόμαστε τον εαυτό μας όπως είναι. 

Η 31χρονη από το Ντεμπτφορντ του Νιου Τζέρσι, θυμάται πως ως παιδί μεγάλωσε μέσα σε μία «ασφαλή φούσκα» οπού κανένας δεν της μιλούσε ούτε την πείραζε για την ασυμμετρία της.

Καθώς μεγάλωνε όμως, οι γύρω της άρχισαν να κάνουν ερωτήσεις και ανέπτυξε πολλές ανασφάλειες όπως λέει. 

Όμως στα 22 η Ρεμπέκα της ανέκτησε την αυτοπεποίθησή της, όταν έλαβε ένα κατά παραγγελία προσθετικό χέρι και ξεκίνησε να κλείνει δουλειές για μεγάλους οίκους μόδας. 

TGIF! What’s everyone doing this weekend?

A post shared by Rebekah Marine (@rebekahmarine) on


@steviechrisphoto

A post shared by Rebekah Marine (@rebekahmarine) on

Η Ρεμπέκα έγινε παγκοσμίως γνωστή ως «Βιονικό Μοντέλο», ποζάροντας με αυτοπεποίθηση με το μαύρο προσθετικό της χέρι, για τον Tommy Hilfiger και την Nordstrom.

Όμως για τον γάμο της ήθελε κάτι ανάλογο με την περίσταση: ένα γαμήλιο χέρι που να ταιριάζει απολύτως με την περίσταση. 

Η Ρεμπέκα παντρεύτηκε στις αρχές Απριλίου τον εκλεκτό της καρδιά της, τον 32χρονο φοιτητή ιατρικής Τζάρεντ Παστέρ.

«Ήξερα ότι θα χρειαζόμουν ένα γαμήλιο χέρι για την τελετή. Ήθελα κάτι ιδιαίτερο που να τραβήξει την προσοχή. Ήθελα ο κόσμος να το δει και να το παρατηρήσει γιατί ήμουν υπερήφανη για εμένα., Αρχικά μου πέρασε από το μυαλό το λευκό αλλά μετά σκέφτηκα πως μπορεί να «χανόταν» μπροστά από το λευκό νυφικό μου. Ένας φίλος μου μου πρότεινε το χρυσό που όντως έδενε με τα χρώματα μου».

«Όμως ήταν μεγάλη πρόκληση να βρούμε την κατάλληλη απόχρωση γιατί δεν ήθελα να μοιάζω με τον C3PO από το Star Wars! Μας πήρε καιρό να το πετύχουμε αλλά τα καταφέραμε και είναι τόσο κουλ. Είναι πραγματικά όμορφο και λαμπυρίζει καθώς το χτυπούν οι ακτίνες του ήλιου. Το πρωτοφόρεσα στο γάμο μου και όλη ήταν εντυπωσιασμένοι - οι περισσότεροι δεν συνειδητοποιούν ότι μπορείς να τα διαμορφώσεις όπως θες, κατά παραγγελία. Με το αριστερό μου χέρι κρατούσα το δεξί χέρι του μπαμπά μου και με το χρυσό την ανθοδέσμη».

Καθώς βάδιζα πάνω στον διάδρομο, ανησυχούσα μήπως που πέσει ή δεν καταφέρω να κρατήσω την ανθοδέσμη αλλά τελικά όλα πήγαν καλά. Ήταν η καλύτερη μέρα της ζωής μου και όλα κύλησαν τέλεια. Όταν ήμουν μικρότερη φοβόμουν τον γάμο επειδή έτρεμα στην σκέψη πως όλοι θα με κοιτάζουν - είναι εντυπωσιακό πόσο προχώρησα από τότε».

my forever. ? cred @tonyteeneto

A post shared by Rebekah Marine (@rebekahmarine) on

Η Ρεμπέκα φόρεσε το χρυσό της χέρι στο μήνα του μέλιτός στο Μεξικό αλλά και στην τελευταία της φωτογράφιση εσωρούχων για λογαριασμό της Parfait.

Golden glow

A post shared by Rebekah Marine (@rebekahmarine) on


Το μοντέλο μοιράστηκε την προσωπική της ιστορία στο Instagram.

«Φορούσα γυαλιά ηλίου και παρακολουθούσα τους ανθρώπους που με κοιτούσαν χωρίς να ξέρω ότι τους κοιτώ. Ήταν όμορφο να με κοιτάζουν με θαυμασμό. Το χρυσό μου χέρι τραβούσε τη προσοχή τους και αυτός παραμένει ο λόγος που το φορώ».

«Θέλω οι άνθρωποι να με ρωτούν και να μου μιλούν για αυτό. Δεν μπορούμε να γίνουμε όλες Κιμ Καρντάσιαν και για αυτό ακριβώς είναι πολύ σημαντικό να αγκαλιάσουμε τη μοναδικότητά μας».

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού

Πολιτισμός / Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στο ΚΠΙΣΝ

Η Άννα Κοκκίνου συνεργάζεται με τον Νίκο Βελιώτη και διαβάζει το τελευταίο και, κατά γενική παραδοχή, σπουδαιότερο διήγημά του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στον Φάρο του ΚΠΙΣΝ.
NEWSROOM
Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM