Η Ρέιτσελ Βάις και ο Ντάνιελ Κρεγκ περιμένουν το πρώτο τους παιδί: «Λατρεύω να είμαι η κυρία Κρεγκ!»

Η Ρέιτσελ Βάις και ο Ντάνιελ Κρεγκ περιμένουν το πρώτο τους παιδί: «Λατρεύω να είμαι η κυρία Κρεγκ!» Facebook Twitter
0

Η Ρέιτσελ Βάις είναι έγκυος. Η ηθοποιός και ο σύζυγός της, Ντάνιελ Κρεγκ, περιμένουν το πρώτο τους παιδί και είναι τρισευτυχισμένοι, σύμφωνα με όσα δήλωσε η ίδια στους New York Times.

«Σύντομα θα φαίνεται. Ο Ντάνιελ κι εγώ είμαστε τόσο χαρούμενοι. Θα κάνουμε ένα μικρό ανθρωπάκι. Ανυπομονούμε να τον ή την γνωρίσουμε. Είναι όλο ένα μυστήριο», είπε η 48χρονη ηθοποιός, που είναι παντρεμένη με τον Κρεγκ εδώ και πετά χρόνια. 

Η Ρέιτσελ Βάις έχει ένα ακόμη παιδί, έναν 11χρονο γιο με τον πρώην σύντροφό της Ντάρεν Αρονόφσκι και ο 50χρονος Κρεγκ μια 25χρονη κόρη με την ηθοποιό Φιόνα Λούντον. 

Οι Βάις και Κρεγκ είναι ένα από τα πιο «μυστικοπαθή» ζευγάρια του Χόλιγουντ- κανείς τους δεν έχει social media και σπάνια μιλούν δημοσίως για τη σχέση τους. Αλλά τους αρέσει έτσι, εξηγεί η ηθοποιός. «Είμαι πολύ χαρούμενη που είμαι παντρεμένη, πολύ, πολύ χαρούμενη», λέει στην συνέντευξή της. 

«Τους βγάζω το καπέλο», λέει σχετικά με τα ζευγάρια, των οποίων η σχέση είναι μέρος του «brand» τους. «Αλλά ο Ντάνιελ κι εγώ μοιάζουμε πολύ. Κυριολεκτικά δεν έχουμε ιδέα πώς να το κάνουμε αυτό. Είμαστε πραγματικά άθλιοι στο να μιλάμε για τις προσωπικές μας ζωές», προσθέτει. 

Η Ρέιτσελ Βάις και ο Ντάνιελ Κρεγκ περιμένουν το πρώτο τους παιδί: «Λατρεύω να είμαι η κυρία Κρεγκ!» Facebook Twitter

Όπως λέει στη συνέχεια λατρεύει που είναι παντρεμένη με τον διάσημο πρωταγωνιστή των ταινιών Τζέμις Μποντ. «Λατρεύω να είμαι η κυρία Κρεγκ. Είμαι η κυρία Κρεγκ στα βιβλιάρια επιταγών μου, στο διαβατήριο, σε όλα», σημειώνει. 

Βέβαια σπεύδει να εξηγήσει πως στην κρεβατοκάμαρα δεν ντύνεται ως κακιά των ταινιών Μποντ. «Ίσως να του άρεσε αυτό. Δεν ξέρω. Το θέμα με τον Τζείμς Μποντ πως δεν παντρεύεται, σωστά; Αλλά εγώ είμαι παντρεμένη με τον Ντάνιελ. Οπότε δεν με σκέφτομαι ως κορίτσι του Μποντ επειδή είμαι παντρεμένη μαζί του», καταλήγει. 

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μάχη για τον «Δαβιδ» του Μιχαήλ Άγγελου: Η ελευθερία της έκφρασης ενάντια στην προστασία της αξιοπρέπειας

Πολιτισμός / Ο «Δαβίδ» του Μιχαήλ Άγγελου και η ελευθερία της έκφρασης κόντρα στην προστασία των καλλιτεχνικών θησαυρών

Στη Φλωρεντία, η Galleria dell'Accademia υπερασπίζεται τον Δαβίδ του Μιχαήλ Άγγελου, ένα αριστούργημα του 1504, από απαξιωτικές και μη εξουσιοδοτημένες εμπορικές χρήσεις
NEWSROOM
Πέθανε ο Ρίτσαρντ Σέρα, ο τελευταίος μεγάλος Αμερικανός καλλιτέχνης

Πολιτισμός / Πέθανε ο Ρίτσαρντ Σέρα, ο τελευταίος μεγάλος Αμερικανός καλλιτέχνης

Ο Ρίτσαρντ Σέρα ήταν ένας σύγχρονος μινιμαλιστής καλλιτέχνης γνωστός για τα μνημειώδη ατσάλινα γλυπτά του. Τα συχνά τρομακτικά σε κλίμακα έργα του προκαλούν ζάλη και αποπροσανατολισμό, με τις αρχιτεκτονικές τους καμπύλες να στροβιλίζονται, καθώς οι θεατές περπατούν στα περάσματά τους.
NEWSROOM