Alexander McQueen: Το πρώτο τρέιλερ για μια ιδιοφυΐα που άλλαξε τη μόδα

Alexander McQueen: Το πρώτο τρέιλερ για μια ιδιοφυΐα που άλλαξε τη μόδα Facebook Twitter
0

«Κανείς δεν ανακάλυψε τον Alexander McQueen, ο McQueen ανακάλυψε τον εαυτό του», αναφέρει το φινάλε στο τρέιλερ του πολυαναμενόμενου ντοκιμαντέρ για τη ζωή του σχεδιαστή Alexander McQueen.

«Το ντοκιμαντέρ McQueen προσφέρει ένα ζωντανό πορτρέτο του έργου και της προσωπικότητας του βασανισμένου αλλά εμπνευσμένου δημιουργού», αναφέρει μια σύνοψη στο Tribeca Film Festival.

Την σκηνοθεσία και παραγωγή ανέλαβαν οι Ian Bonhôte και Peter Ettedgui, οι οποίοι καταγράφουν τη σύντομη ζωή του σημαντικού Βρετανού σχεδιαστή μόδας.

Το ντοκιμαντέρ περιλαμβάνει καταγραφές από τα παρασκήνια της καριέρας του McQueen, ανέκδοτα βίντεο και μια σειρά συνεντεύξεων από τους πιο στενούς φίλους και την οικογένεια του σχεδιαστή.

Η σύνοψη της ταινίας περιγράφει τον McQueen ως τον άνθρωπο που εκμεταλλεύθηκε τους δαίμονες του και έναν από τους πιο εμβληματικούς καλλιτέχνες του αιώνα.

H ταινία θα κάνει πρεμιέρα στο φεστιβάλ TFF στις 22 Απριλίου και στη συνέχεια θα προβληθεί στις 8 Ιουνίου στο Picturehouse Central του Λονδίνου.

Μέχρι τότε κρατάμε τις εντυπωσιακές εικόνες του τρέιλερ:

 
Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επαναλειτουργεί μετα από 5 χρόνια το σπήλαιο των Πετραλώνων Χαλκιδικής

Πολιτισμός / Επαναλειτουργεί μετα από 5 χρόνια το σπήλαιο των Πετραλώνων Χαλκιδικής

Με έκταση περίπου 10.000 τ.μ. αλλά προσβάσιμο στο 10% με 20%, το σπήλαιο Πετραλώνων εκτιμάται ότι σχηματίστηκε πριν από ένα και πλέον εκατομμύρια χρόνια και αποτέλεσε έναν χώρο όπου κατέφευγαν τροφοκυνηγοί
NEWSROOM