Χρήστος Σαντικάι: Με εκμεταλλεύτηκαν οικονομικά όταν με έβγαζαν μικρό στη τηλεόραση

Χρήστος Σαντικάι: Με εκμεταλλεύτηκαν οικονομικά όταν με έβγαζαν μικρό στη τηλεόραση Facebook Twitter
0

Ο Χρήστος Σαντικάι έγινε γνωστός στο πανελλήνιο από την συχνότητα του καναλιού Alter, ψάλλοντας σε ηλικία 9 ετών τους ύμνους της Μεγάλης Εβδομάδας.

Σήμερα είναι 24 ετών και παρόλο που το όνομά του έχει ταυτιστεί με τους ύμνους της Μεγάλης Βδομάδας και της Ανάστασης κάνοντάς τον τότε πολύ διάσημο, ο ίδιος αποκαλύπτει πως την εποχή εκείνη τον εκμεταλλεύτηκαν οικονομικά.

Χρήστος Σαντικάι: Με εκμεταλλεύτηκαν οικονομικά όταν με έβγαζαν μικρό στη τηλεόραση Facebook Twitter

«Δεν μου αρέσει που κάθε Πάσχα έρχομαι στην επικαιρότητα επειδή έψελνα μικρός... Ήμουν ένα μικρό παιδί από την Αλβανία με γονείς μετανάστες. Συμφωνήθηκαν με το Alter κάποια πράγματα-σε ό,τι αφορά το οικονομικό-, τα οποία δεν τηρήθηκαν. Δεν πήρα ούτε τα μισά από όσα μου είχαν πει ότι θα πάρω. Και δέχτηκα όλη αυτήν την υπερπροβολή, που περισσότερο κακό μου έκανε, παρά καλό. Δεν είχα κι έναν άνθρωπο δίπλα μου που να ξέρει πώς να διαχειριστεί όλο αυτό», είπε ο Χρήστος Σαντικάι, μιλώντας στην εφημερίδα Espresso. 


#smile #love ??❤️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chris Sandy (@chr1s_sandy) στις

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM