Η Ελένη Φιλίνη κινείται νομικά εναντίον της Βάνας Μπάρμπα

Η Ελένη Φιλίνη κινείται νομικά εναντίον της Βάνας Μπάρμπα Facebook Twitter
9

Την οργή της Ελένης Φιλίνη έχει προκαλέσει ένα βίντεο εκπομπής  στο οποίο εμφανίζεται η Βάνα Μπάρμπα.

Στο φινάλε της εκπομπής Dot, η Βάνα Μπάρμπα εμφανίστηκε να λέει μεταξύ άλλων σε σκετς «Με λένε Ελένη Φιλίνη και τώρα κοντεύω τα 63. Έχω κάνει 2-3 πλαστικές. Παλιά ήμουν σταρ, τώρα έχω γίνει πορνοστάρ».

Η ηθοποιός Ελένη Φιλίνη έχει ενοχληθεί και σκοπεύει όπως δήλωσε να καταφύγει στα δικαστήρια καθώς θεωρεί προσβλητικά τα όσα ειπώθηκαν.

Η Βάνα Μπάρμπα ενημερώθηκε και ζήτησε συγγνώμη, αλλά την ίδια ώρα είπε πως αν η Ελένη Φιλίνη θέλει να κινηθεί νομικά, ας πάει στα δικαστήρια.

Η εκπομπή Happy Day επικοινώνησε τηλεφωνικά με την Ελένη Φιλίνη, η οποία δήλωσε έξαλλη με το βίντεο που προβλήθηκε στην εκπομπή και εξέφρασε την πρόθεσή της να κινηθεί νομικά κατόπιν συνεννόησης με τον δικηγόρο της.

 
Πολιτισμός
9

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το βιβλίο της Ανί Ερνό «Η εμμονή» είναι μια μικρή εποποιία της ζήλειας

Πολιτισμός / Το βιβλίο της Ανί Ερνό «Η εμμονή» είναι μια μικρή εποποιία της ζήλειας

Κατά τη διάρκεια της περασμένης χρονιάς κυκλοφόρησαν από το Μεταίχμιο δύο βιβλία της πολυδιαβασμένης στην Ελλάδα και στη Γαλλία Ανί Ερνό (Anni Ernaux, Νόμπελ Λογοτεχνίας 2022), σε μετάφραση Ρίτας Κολαΐτη
NEWSROOM

σχόλια

4 σχόλια
Όταν το 2014, ο Λάμπρος Φισφής και ο Δημήτρης Μακαλιάς δήλωσαν δημοσίως (και καλά έκαναν), πως η Μπάρμπα τους «φέσωσε» μετά από μία επαγγελματική συνεργασία τους μαζί της, εκείνη τους επιτέθηκε με τον χειρότερο, φθηνότερο και αλήτικο τρόπο, ζητώντας και τα ρέστα...Τους απάντησε: «Ας εκπαιδευτούν πρώτα! Ακόμα φοράνε pampers!», και πως καλύτερα που τους φέσωσε τότε, ώστε να μάθους τα... της οικονομικής κρίσης και να θεωρούν, κάτι ως δεδομένο, πως δεν θα πληρώνονται στην ελληνική showbiz και πως χρειάζονται εκπαίδευση επάνω στην (δεδομένη για εκείνη), επληρωσιά των νέων εργαζομένων στην χώρα μας (και γενικότερα)...! Η εν λόγω κατάσταση, οπτικοποιημένη:Λάμπρος Φισφής & Δημήτρης Μακαλιάς:https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=eVo9DYrVwikΗ... απάντηση της Βάνας Μπάρμπα:https://www.youtube.com/watch?v=y-W6n8_UTL0
Θα πρότεινα να αλλάξετε τον τίτλο του άρθρου και να τον διαμορφώσετε ως εξής:"Οι δύο ογκόλιθοι της εγχώριας υποκριτικής κονταροχτυπιούνται στο ελληνικό αντίστοιχο του Larry King Live".
μα μιλαμε σοβαρα τωρα? Εννοειται καλα θα κανει! Δλδ ειναι πλακα να σε πει καποιος πουτανα ετσι για την φαση και για να γελασουμε? Κ ποιος γελασε???(Τεσπα, μονο πλακα δεν ειναι!)