Ήταν η Μάγκυ στο ιταλικό Master Chef; Το Twitter ανακάλυψε μια περίεργη ομοιότητα

Ήταν η Μάγκυ στο ιταλικό Master Chef; Το Twitter ανακάλυψε μια περίεργη ομοιότητα Facebook Twitter
10

Μετά από σερί αντρικών νικών, χθες, η Μάγκυ Ταμπακάκη -η μοναδική γυναίκα παίκτρια που κατάφερε να παραμείνει στον τηλεοπτικό διαγωνισμό μαγειρικής- κέρδισε στην αναμέτρησή της με τον Χρήστο Γλωσσίδη και για το έπαθλο "Silver Award" των 10.000 ευρώ. 

Δικός της coach ήταν ο σεφ Άνταμ Κοντοβάς, ο οποίος δήλωσε εντυπωσιασμένος από τις μαγειρικές της ικανότητες και παρά το γεγονός ότι η συγκεκριμένη παίκτρια δεν ήταν επαγγελματίας σεφ. 

Όμως, αυτή η δήλωσή του μάλλον άνοιξε την όρεξη του Twitter, που μάλλον είχε καιρό για... ψάξιμο και μία μίνι έρευνα γύρω από το πρόσωπο της ωραίας κυρίας που κέρδισε το βραβείο. Και πολύ σύντομα, τον γύρο του διαδικτύου έκαναν φωτογραφίες της από την Ιταλία και τις σπουδές της πάνω στη μαγειρική, αλλά και από το ιταλικό Master Chef. 

Και μπορεί η πρώτη φωτογραφία να πρόκειται απλώς για κάποια περίεργη ομοιότητα παίκτριας με την ελληνίδα διαγωνιζόμενη, ωστόσο η δεύτερη είναι από την ιστοσελίδα επετηρίδας αποφοίτων της σχολής μαγειρικής του Τορίνο "SCUOLA DI CUCINA".

Βέβαια, η διαγωνιζόμενη δεν έχει κρύψει το ιταλικό παρελθόν της, ωστόσο οι συγκεκριμένες φωτογραφίες έγιναν αφορμή για συζητήσεις στο Twitter που βλέπει μετά μανίας τον διαγωνισμό, κάποιους παίκτες συμπαθεί, άλλους δεν θέλει να τους βλέπει, ενώ ενίοτε κάνει spoiler, όπως αυτά εδώ >>>  

*Δείτε επίσης: ΚΟΥΙΖ - Πόσο Master Chef είσαι; Κάνε το τεστ των 21 ερωτήσεων
Πολιτισμός
10

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μάχη για τον «Δαβιδ» του Μιχαήλ Άγγελου: Η ελευθερία της έκφρασης ενάντια στην προστασία της αξιοπρέπειας

Πολιτισμός / Ο «Δαβίδ» του Μιχαήλ Άγγελου και η ελευθερία της έκφρασης κόντρα στην προστασία των καλλιτεχνικών θησαυρών

Στη Φλωρεντία, η Galleria dell'Accademia υπερασπίζεται τον Δαβίδ του Μιχαήλ Άγγελου, ένα αριστούργημα του 1504, από απαξιωτικές και μη εξουσιοδοτημένες εμπορικές χρήσεις
NEWSROOM
Πέθανε ο Ρίτσαρντ Σέρα, ο τελευταίος μεγάλος Αμερικανός καλλιτέχνης

Πολιτισμός / Πέθανε ο Ρίτσαρντ Σέρα, ο τελευταίος μεγάλος Αμερικανός καλλιτέχνης

Ο Ρίτσαρντ Σέρα ήταν ένας σύγχρονος μινιμαλιστής καλλιτέχνης γνωστός για τα μνημειώδη ατσάλινα γλυπτά του. Τα συχνά τρομακτικά σε κλίμακα έργα του προκαλούν ζάλη και αποπροσανατολισμό, με τις αρχιτεκτονικές τους καμπύλες να στροβιλίζονται, καθώς οι θεατές περπατούν στα περάσματά τους.
NEWSROOM

σχόλια

5 σχόλια
Το ποσό έχουν λυσσαξει με αυτή την Μάγκυ δεν λέγεται!!! Αυτός ο ερμος ο φεμινισμός πέρασε και δεν ακούμπησε στη χώρα. Γιατί αν στη θέση της ήταν άντρας υτε φύλλο δεν θα ακουγόταν.
Πλάκα έχετε όλοι! Αν έχει εργαστεί 2 μεροκάματα είναι επαγγελματίας? 2 μήνες μήπως? Πόσα ένσημα θέλει για να λάβει το αντίστοιχο ταγκ?Για είμαστε λοιπόν συννενοημένοι αγαπητά φανμποϋς/-γκερλς, η εν λόγω κυρία έχει περάσει από επαγγελματικού επιπέδου εκπαίδευση στη μαγειρική τέχνη. Κοινώς, έχει εκπαιδευτεί κάπου 2 χρόνια σε υψηλού επιπέδου τεχνικές, υλικά, θεωρία και πράξη, που ο πραγματικός ερασιτέχνης, όπως η μάνα μου ή γυναίκα μου στην κουζίνα της δεν έχει ούτε φανταστεί ότι υπάρχουν.
Κανείς δεν ισχυρίζεται ότι η Μάγκυ μαγειρεύει όπως μαγειρεύει η γιαγιά μας ή η μάνα μας. Λέμε απλώς ότι, το ότι εκπαιδεύτηκε σε σχολή δεν την κάνει επαγγελματία. Σίγουρα έχει γνώσεις, αλλά αν δε δουλέψει κανείς, δε θεωρείται επαγγελματίας. Το ίδιο ισχύει σε όλους τους κλάδους. Γίνεσαι γιατρός ή δικηγόρος ή δάσκαλος αν απλώς τελειώσεις το πανεπιστήμιο? Η εμπειρία κάνει τον επαγγελματία.
Μέγα λάθος αγαπητέ/-η: Με το που τελειώνει ένας δικηγόρος/μηχανικός/γιατρός την σχολή και λάβει άδεια εξάσκησης επαγγελματος θεωρείται αυτόματα "επαγγελματίας". Η εμπειρία τον κάνει ΕΜΠΕΙΡΟ επαγγελματία και ίσως και ικανότερο.Και η ένσταση ήταν στο "ερασιτέχνης" - όχι στο αν μαγειρεύει σαν την γιαγια σου. Κάποιος που τελείωσε μια σχολή επαγγελματικής κατάρτισης, ίσως να δυσκολευται να πάρει άμεσα τον τίτλο του "επαγγελματία" με το χαρτί και μόνο, αλλά ΔΕΝ θεωρείται και "ερασιτέχνης" σαν τον οποιοδήποτε που απλά λατρεύει την μαγειρική (από το σπίτι του).
Διαφωνώ, αλλά θα το δεχτώ. Γιατί κ εγώ εχω πτυχίο, αλλά επαγγελματία θα ντρεπόμουν να χαρακτηρίσω τον εαυτό μου μιας και δεν ασχολήθηκα ποτε με το αντικείμενο.Εν πάσει περιπτώσει, αυτό που λέμε είναι ότι η Μάγκυ σε σύγκριση με τους άλλους υστερεί στην εμπειρία.
Βρε παιδιά, αν δεν εχει εργασιακή εμπειρία, ερασιτεχνης θεωρείται. Δεν μπορούν να το καταλάβουν μερικοί με τίποτα! Όποιος δλδ πάει δυο χρονια σε μια σχολή γίνεται chef?
δεν πρόκειται για περίεργη ομοιότητα, η Μάγκυ είναι, στην 6η σεζόν του master chef Italia. το 2016. έφτασε μέχρι τους 40, και έφυγε στη δοκιμασία με το πέστο τζενοβέζε.ε, και; προσπάθησε στην Ιταλία και μετά προσπάθησε στην Ελλάδα. μια χαρά το πάει.εφόσον δεν έχει μπει σε επαγγελματική κουζίνα και δεν έχει εργαστεί, δεν θεωρείται επαγγελματίας.