Νεκρός βρέθηκε διάσημος τραγουδιστής της κορεάτικης ποπ

Νεκρός βρέθηκε διάσημος τραγουδιστής της κορεάτικης ποπ Facebook Twitter
0

Νεκρός σε διαμέρισμα στη Σεούλ βρέθηκε ο σταρ της κορεατικής ποπ Seo Minwoo ο οποίος ήταν μέλος του συγκροτήματος 100%.

Τα μέσα ενημέρωσης της Νότιας Κορέας αναφέρουν πως ο 33χρονος υπέστη καρδιακή ανακοπή.

Η είδηση σκόρπισε θλίψη στους φανς του δημοφιλούς συγκροτήματος και μεταδίδεται διεθνώς.

Πολλά είναι τα δημοσιεύματα που σημειώνουν πως αυτός είναι δεύτερος θάνατος νεαρού καλλιτέχνη στην Κορέα καθώς λίγο πριν τα περασμένα Χριστούγεννα, νεκρός σε διαμέρισμα της Σεούλ βρέθηκε ο Kim Jong-hyun ο οποίος όπως απεδείχθη είχε αυτοκτονήσει.

«Η οικογένειά του, τα μέλη του 100% και οι καλλιτέχνες και τα μέλη του προσωπικού της TOP Media εκφράζουν θλίψη και είναι σε πένθος από την απροσδόκητη είδηση της απώλειας», ανέφερε η δισκογραφική εταιρία του Seo Minwoo.

Ο τραγουδιστής ήταν μέλος της επιτυχημένης μπάντας K-pop από το 2012,  ενώ είχε κάνει καριέρα και σε ριάλιτι σόου στην τηλεόρση.

Το συγκρότημα είχε πολλούς φανς σε όλη την Ασία και όλο τον κόσμο και σήμερα τα social media έχουν γεμίσει με φωτογραφίες και μηνύματα αποχαιρετισμού.

Η εφημερίδα Korea Herald αναφέρει ότι η μπάντα ετοιμαζόταν να κάνει μια σειρά ζωντανών εμφανίσεων στην Ιαπωνία τον Απρίλιο και πως τα live μάλλον θα ακυρωθούν.

 
Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Από αύριο στο Πράδο της Μαδρίτης ο χαμένος πίνακας του Καραβάτζιο που παραλίγο να πουληθεί για 1.500 ευρώ

Πολιτισμός / Από αύριο στο Πράδο της Μαδρίτης ο χαμένος πίνακας του Καραβάτζιο που παραλίγο να πουληθεί για 1.500 ευρώ

Ο εν λόγω πίνακας. ζωγραφισμένος γύρω στα 1607-1610, προσφέρει μια συμπληρωματική εικόνα του ύστερου έργου του Καραβάτζιο και συμπυκνώνει τα καλύτερα στοιχεία από το στιλ του στα τελευταία του χρόνια
NEWSROOM